Gå till innehåll

Action_Replay

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Utmärkelser för Action_Replay

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Helt sjukt bra! Precis som tidigare sagts i den här tråden så är ju själva idén rätt så klassisk men låt inte sånt hindra dig från att göra fler filmen som bygger på det som redan klassas som "klassisk" idé Så när som perfekt gjord! Ser fram emot dina framtida verk
  2. Det du är ute efter kallas för "Royalty Free" musik,det finns massor med sidor på nätet som erbjuder denna typ av musik, en del av dessa låter dig ladda ner musiken gratis medan andra tar betalt.Vad som bör påpekas här är att det verkligen är att rekomendera att du KÖPER musiken,gratis sidorna har i regel alltid en massa"finstilt",du måste tex alltid redovisa i tex eftertexter exakt vem som gjort musiken,var den kommer ifrån osv och dessutom gäller ofta vissa vilkor i stil med att det endast får användas för privat bruk i ej-kommerciellt syft osv Om du däremot köper Royalty Free musik så brukar du slippa allt detta,du får använda den till vad du vill(oavsett om det är en Bio-Film,en dokumentär eller en hemmavideo du gör),du måste inte redovisa för vem som gjort musiken osv(obs!du ÄGER ändå inte musiken,den har endast blivit licencierad till dig att användas,oftast under en period på ca 100 år,du får med andra ord inte sälja vidare själva musiken som den är men får använda den till vad du vill) Jag vill inte göra reklam för en speciell sida men jag har köpt en hel del Royalty Free musik o av alla ställen jag funnit så är det http://www.q-music.co.uk/ som varit helt klart bäst! Deras musik är relativt billig men håller absolut världsklass(jag skulle nästan kunna tänka mig en del av deras låtar som main theme i en biofilm!)
  3. Action_Replay

    Söker bok

    [citat=Ronnie]Sökfunktionen kräver tyvärr 4 bokstäver. Förhoppningsvis ska detta ändras till tre eller två inom en snar framtid.[/citat] Inte bara det som är slött,det verkar ju inte heller gå att söka på meningar ,en sökning på typ "hyra kamera" verkar behandlas som 2 separata ord(trots att man sätter citat runt dem)och det finns ju massor med sidor som på ett eller annat sätt innehåller båda dessa ord(om än inte i samma mening)så det är ju i princip döfött att försöka hitta en specific mening via sökfunktionen...
  4. om det blir en uppföljare till Sweet revenge,kan du då låta tv-spelaren som sitter med visselpipa o ropar "headshoot!" vara med igen?,han var störtskön ju!!
  5. Vet inte vad jag ska säga annat än att det i alla fall gick att se på;) Kommer det nån uppföljare?
  6. [citat=John]Ska bara säga en sak, alla frågar alltid om kameran, men jag måste säga att ljuset är minst lika viktigt.. Sätt ett bra ljus och det mesta ser bra utt...[/citat] Så sant! Det första jag tänkte när jag såg filmen var:wow!Snygg bild,vilken kamera har de?Min gissning låg på typ Xl-1 eller liknande,hade aldrig kunnat gissa att ni gjorde det med en XM1! Har tidigare sett en kortfilm som var filmad med XM1:an o den sög nåt brutalt vad gäller bilden,så ni måtte ha gjort ett väldans bra jobb med ljuset för att få det att se så här bra ut!(applåder):D Filmen var även för övrigt väldigt bra gjord,om jag ska vara lite negativ så är det enda jag kan komma på att: 1:Titeltexterna kändes lite osammanhängande,o vad menar jag med det?,jo det användes på tok för många olika stilar,det hade funkat bäst om texten bara hade kommit in på ett eller högst två sätt(blur/fade effekten funkade bäst) 2: Kameran hoppar till vid ett par tillfällen(tex när Hannes öppnar/stänger sin portfölj vid scenen när han sitter i köket o ska gå ut),det verkar som om väskan rör vid kameran(eller stativet)och får den att hoppa till,detta beror säkert ¨på utrymmesbrist o är helt förståeligt men är ändå aningen störande,dock inget allvarligt fel :) 3: som tidigare påpekats så är ljudet inte det bästa,orsakerna har dock framkommit och det gör att man kan inte klaga allt för mycket på det :) Detta var det enda NEGATIVA jag kan komma på att säga,allt annat är supersjysst genomfört,blev impad av blodet på väggen samt era fyndiga kameravinklar,samt som redan nämts:Snyggt ljus! Tummen upp! Ser fram emot 2:an!!
×
×
  • Skapa nytt...