Jump to content

John1604319361

Members
 • Posts

  47
 • Joined

John1604319361's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Här är en app som kan användas gratis som text prompter om du har en Iphone. http://itunes.apple.com/us/app/i-prompt/id336844826?mt=8 Här en som kostar en slant. http://www.bodelin.com/proprompter/ App för storyboard. http://www.cinemek.com/storyboard/index.php Finns det andra bra apps för videoprduktion, så posta gärna i denna tråd !! /Anders
 2. Här kommer en tutorial som kanske kan hjälpa dig ! http://library.creativecow.net/articles/rabinowitz_aharon/Film_Flash.php / Anders
 3. När jag tankat över filer så har jag lyft över dessa till en speciell mapp på hårddisken (copy/paste). Sitter fast på jobbet nu och får testa runt lite i morgon kväll. Men det är så märkligt att premiere pro hittar filerna när jag importerar till projektfönstret men inte samma filer via media browser (har även markerat "all supported media"). media browser hittar bara mappen i aktuell hårddisk men inget innehåll. Konstigt konstigt . /Anders
 4. Via USB 2.0. (Från flashminnet) Har även möjlighet att skicka in via SDHC kort. Kameran är Canon hfs 21, Brand new. Har en hdmi utgång men den tror jag inte går att skicka filer via.
 5. Media browser i premiere pro hittar inte filer från hårddisk, men dessa filer kan jag importera in i projektfönstret utan problem. Filer från kameran är avchd men har tagit skepnaden av VLC.AVI när dom hamnat på hårddisken. Beror detta på att jag har VLC installerat på datorn ? Borde inte filerna heta M2TS ?
 6. Hittade lösningen själv. ! Effects-Text-Numbers-Timecode
 7. Någon som kan säga om det är möjligt att byta font än den som finns i Timecode. I så fall hur gör man ?
 8. Här en som gjort en egen boom med hållare. http://vimeo.com/groups/filmtools/videos/9617660
 9. Om din sennheiser sänder på D-bandet så borde du ha frekvenser mellan 786-822 MHz. Då kan du fortfarand sända efter tillstånd från PTS. http://www.sennheisernordic.com/nordic/home_se.nsf/root/spec_pts Frekvens 786-790 !! Här är en tutorial för sennheiser G2 om det kan vara till någon nytta ?! http://www.dvcreators.net/products/sennheiser_wireless_movieframe.htm / Anders
 10. Hade ett liknande problem en gång. Då var det så att firewire kontakterna inte hade kontakt med kameran. Det finns olika typer av "skor" till firewire. Kan vara värt att kolla !
 11. Personligen så har jag aldrig varit inne under "tips, förslag...." funkar det inte här, så tror jag att det inte funkar där heller. Får vänta och se ev. resultat :)
 12. Så där ja, nu tog jag och beställde mig en HF S21 !!!!! Känns kanon !
 13. Du har även ett 24p läge, bättre bildstabilisator, dubbla kortplatser som klarar sdxc kort, viewfinder, större lcd 3,5", lanc anslutning, track funktion mm. Köp köp !!
 14. Den här kameran kommer inom kort ut i handeln, den skall jag ha ! Det är en vidareutveckling av Hf s100 men den har bla. även lanc anslutning vilket kan vara bra att ha ! http://www.camcorderinfo.com/content/Canon-Vixia-HF-S21-First-Impressions-Camcorder-Reveiw-37504.htm här en länk du kan läsa mer om kameran. med forum också.
 15. Jag tänkte här starta en liten "tävling". Den går ut på att skapa en trovärdig explosion av något slag. Regler är max 5 sekunder långt klipp, där after effects eller något annat motsvarande program används. Utmaningen pågår till 30/4. Jag är enväldig domare, men alla får gärna rösta. Detta kan bli en succé eller ett totalfiasko !
×
×
 • Create New...