Jump to content

Gogola

Members
 • Posts

  60
 • Joined

Filmskapande

 • Influences
  Stanley Kubrick, Tim Burton och bra filmer, drama och Fear And Loathing In Las Vegas!
 • Interests
  Att göra film! Och annat såklart

Gogola's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Gogola

  Namn??? Gaah!

  Okej, förlåt T-Kock Jag drog kanske förhastade slutsatser där men jag är kristen och står stolt över det och jag kan se på absolut vilken film jag vill och jag vill helt enkelt bara säga att du kanske inte behövde bli så vad ska man säga upphetsad, över att jag sa att jag ville ha den titeln, för jag menar, du sa ju att "om du e så j*vla kristen varför ser du på Kubrick" men jag ber om ursäkt.
 2. Gogola

  Namn??? Gaah!

  [citat=T-kock][citat=Gogola][citat=jonkanon]Jag är så jävla röksugen.... "Fucked by Fahrenheit" är en titel![/citat] Kanske i din stil, men är man troget kristen så har man ej sådana namn.[/citat] Varför skulle man inte ha det? "Influenser: Stanley Kubrick, Tim Burton och bra filmer, drama och Fear And Loathing In Las Vegas! " Är man så jävla troget kristen så borde man isf. inte se på Kubricks filmer.[/citat] Vadå, de ska alltid vara så svårt för klantar som dig att förstå att kristna inte är små balettdansöser som nynnar på "Allans Samlade Visor". De spelar väl ingen roll vad vi kristna ser på, bara vi inte lajar runt och gör filmer med titlar som verkligen har smaken som baken. Du, du ska ha något riktigt klart för, din sketna skitkock, att jag inte är någon omkringhaltande besserwisser som du, som knattrar tangentbord och dagdrömmer om att göra filmer, medan jag faktiskt gör dom. Med vänliga hälsningar Gogola
 3. köp i leksaksaffären och ta bort den röda fjantiga grejen i pipan :P
 4. Jag e ej hundra på detta, hur gör man egentligen?
 5. Jaha, går det att ladda ner det, eller kan man köpa det någonstans?
 6. Gogola

  Namn??? Gaah!

  [citat=jonkanon]Jag är så jävla röksugen.... "Fucked by Fahrenheit" är en titel![/citat] Kanske i din stil, men är man troget kristen så har man ej sådana namn.
 7. Gogola

  Namn??? Gaah!

  Mina projekt är seriösa och tro det eller ej, men jag vill inte göra en bögfilm.
 8. hej, har gjort en film o ska lägga över den på dvd, men de snackar engelska i filmen och de är oerhört bra me översättningar. I vilket program ska jag göra översättningar och hur gör man? Jag använder WinDVD eller va de heter.
 9. Gogola

  Namn??? Gaah!

  [citat=Sandra]Menar bara att det måste finnas bättre och mer trovärdiga sätt att få ut grabbarna i öknen på. Om det nu inte är väldigt viktigt för historien att dom ska vara just pizzakillar??[/citat] Asså jag tänker göra filmen för att få en mer ovanlig handling. Detta är visserligen ute i ett mycket bergigt och sandigt landskap, men de e ej så långt bort från själva stan där de alla kommer från.
 10. Gogola

  Namn??? Gaah!

  [citat=mjg]"Pizza delivery". Understatement funkar. Den absurda stora berättelsen får en knorr genom att dom faktiskt bara skulle leverera en pizza: "Pizza delivery". Ungefär som : "En dag på väg till jobbet"...och så händer otroliga saker...[/citat] Nej, de hela funkade att de har en massor av pizzor i baksätet och att de ska levera de till en stor fest som ligger rätt i ödemarkerna. Knorren är avryckt! :D
 11. Gogola

  Namn??? Gaah!

  bra *pekar tummen upp*
 12. Gogola

  Namn??? Gaah!

  Filmen handlar om att de är tre personer. En har starkt psyke i öknen och blir ej konstig, men en blir totalsnurrig och drar ifrån honom och ser människor och annat. Den me starkt psyke får sedan syn på att den tredje människan dött. Av bett. Bett från en varelse de aldrig sett förrut. De ska vara typ drama, humor o thriller. Men COPYRIGHT, sno ej.
 13. lägg till "Skräcken från" och byt ut Blåa till Svarta så blir de Skräcken Från Svarta Lagunen, mer känd som Creature From The Black Lagune
 14. Finns mycket, har själv kommit på några oslagbara till mina filmer :D
 15. Gogola

  Namn??? Gaah!

  det är en thriller och komedi me sjuk humor och som jag nämnde, de ska va engelsk titel. Har kommit på grejer som "High Degree" och Five Degrees Wormer men är ej riktigt säker. Kom på!
×
×
 • Create New...