Gå till innehåll

Micke Das

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Allt postat av Micke Das

  1. Kul att folk har tittat och tyckt till! Många bra åsikter. Utgångspunkten för denna filmen var egentligen att jag skulle lära mig ett trumsamplingsprogram. Med ett hyfsat trumljud ville jag spela in en låt och valde då The Millionaire. Att sedan spela in en musikvideo var ett bra sätt att lära sig lite om Adobe Premiere (har tidigare använt Pinnacle Studio).
  2. Här kommer en inspelning och musikvideo av Dr Hook´s gamla "The Millionaire". Håll till godo! http://mickeoida.com.scorpionshops.com/bflatriders/das http://mickeoida.com.scorpionshops.com/bflatriders/Millionaire%20mpeg.wmv The Millionaire wma Tid: 3:43 Storlek: 6.13 mb Mer film under "Filmer" på http://www.bflatriders.rocks.it /Micke
  3. När jag exporterar min film i Adobe Premiere 7.0 täcker filmen inte hela skärmen. Den är bara 50 %, resten är en svart ram. Vad gör jag för fel?
  4. [citat=arvid]Varför bränner du inte med Studio 9?[/citat] Har provat det också med samma resultat.
  5. Ljud och bild syncar inte när jag bränner mina DVD. Jag renderar mina projekt i Pinnacle Studio 9 (Settings/Output Format/DVD) och sparar dem på hårddisken. Därefter bränner jag med Nero. Menyer och bild funkar fint, men ljudet ligger före. Har provat både DVD- och DVD+ skivor. Har till och med renderat om men med samma resultat. Någon som vet vad det kan vara för fel?
  6. [citat=chi] HEJ! Jag kör Pinnacle och har gjort det sen version 7 dvs i x?- antal år. Nema problema. Via USB. skriver du? Hur gör du då? Vad har du för kamera? Jag kör in det filmade materialet via firewire. Du kan väl inte "capture" i Pinnacle via USB- det måste vara firewire som används. /chris[/citat] Jag har en SONY DCR-HC22E. Jag fick ett capture-program till kameran som sparar videoklippen i datorn. Där syncar ljudet som det ska. Det är när jag sedan öppnar upp dem i ett Studio-projekt som det kommer ur sync.
  7. Är det någon annan som har samma problem att bild och ljud inte syncar ordentligt i Pinnacle Studio? När jag för in videofilerna i datorn (via usb) är allt i sin ordning. Det är när jag importerar videoklippen in i Pinnacle som ljudet kommer efter i sync. Vad är problemet? Vad kan man göra åt det?
  8. Går det att spla upp klipp baklänges i Pinnacle Studio 9? Jag har letat efter en plug-in, men utan framgång.
  9. Hur får man filmen att spala baklänges i Pinnacle Studio 8?
×
×
  • Skapa nytt...