Gå till innehåll

Filmrulle

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av Filmrulle

  1. Det är ju alltid lättast att få statister och bra sådana om du har någon slags ersättning EN KOPIA PÅ FILMEN, Om du tar pengar från egen ficka erbjud resan (jag fick 200:- för en resa med bil Sthlm-Uppsala), MAT OCH FIKA (behöver inte vara så märkvärdigt Pasta sallad kostar inte så mycket att röra ihop och går att äta kallt, Kaffe och en limpa smör och en Ostbit), Pröva de du får BRA statister och en BRA film....... Utan statister blir det nämligen ingen bra film.
  2. [citat=TDA]I riktiga produktioner får väl statister alltid betalt. Även om SF körde någon fuling med ett lotteri och startade ett bråk som ledde till bildandet av Statistföreningen. Jaja...mina tips: Kaffe, kakor, sittplatser och respekt kommer man långt med. Folk som ställer upp som statister har ju ett genuint intresse för film och förhoppningsvis en förståelse för att filmskapande handlar om att vänta. Men det jag tror många missar är hur mycket ett vänligt ord och kanske lite information ger. Om du fortlöpande informerar statisterna om hur långa väntetiderna är och vad som händer bör du inte få några problem. Kan även vara bra att verkligen lägga ner lite möda på regianvisningar och genomgång med statisterna så att de förstår att de är betydelsefulla för filmen. Då känns det nog roligare för dom att vara med också. Glöm inte kakorna heller... :)[/citat] Bra TDA! Du har en ganska bra syn på oss statister, vi får faktiskt oftast betalt men kanske inte för arbetstiden men vi gör det för att det är roligt, och då är det bra att få ett trevligt bemötande, som ett kaffebord med bröd, kakor och snask så väntetiden inte "känns" så lång. En middag eller ordentlig lunch vid heldag ska vi ha. Som du sa om SF utlottning av en resa värde 15000:- till en statist och 99st blev helt utan knappt lunch för en hel dags arb. Det blev STATISTFÖRENINGENS START nu är vi över 120 medlemmar från Haparanda till Ystad. Därav jag medlemsansvarig.
  3. [citat=Apeman90]Jag har träffat en del skådespelare=)[/citat] Som skådespelande träffar och motspelar man mycket med skådespelare endel är trevliga endel tror sig vara lite bättre eller om det beror på för stunden vad vet jag. Amatörspelande Filmrulle.
×
×
  • Skapa nytt...