Gå till innehåll

leehawk

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Blekinge
  • Yrke/titel
    Studerar
  • Namn
    Simon

Filmskapande

  • Intressen
    Film, Musik & Data

Utmärkelser för leehawk

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. http://www.impawards.com/2004/posters/sky_captain_and_the_world_of_tomorrow_ver4.jpg Diggar denna nåt otroligt, härlig matine känsla, gammaldags. Häftig! :D
  2. När företag restaurerar filmer, ger de bättre bild och ljud. Hur lyckas dem emd det? Vad använder de för nåt liksom? Tänker mer på bild då
  3. leehawk

    Snyggast öppning..?

    Jag diggade faktiskt början på HOSTAGE, med Bruce Willis :) jäkligt cool med det serietidningsaktiga introt.
  4. leehawk

    30:e November?

    Jag har sett filmen, Göran Gillinger, ifrån Komissionen och EN Fyra för tre är med. Mycket bättre än Sökarna. om man jämnar eftersom det är samma regissör.
  5. Walfridson: Jag är nyfiken bara! Var hörde du om det med MagicBullet! :P
  6. Hey Folket! Klassikern Sökarna är snart på dvd, och även den "fristående" uppföljaren Blodsbröder. De kommer runt februari nästa år! Någon som ska köpa dem? Någon som har sett Blodsbröder! JAG vill se den!!
  7. leehawk

    Spider-Man 3

    Jag tror Venom kan komma, det finns en liten liten koppling som jag uppfattar det, mellan 1 och 3 som komma skall. I ettan precis i början att Spindel-Mannen börjar ränna runt och skapa helvete för bovarna, så snackar Joan Jamessons med sin mörkhyade medarbetare, och Jamesson frågar varför dem inte har fått några bilder på han. Då säger den mörkhyade att en "Eddie" har försökt få tag på bilder hela veckan på Spider-Man utan framgång (eller nåt liknande) Det som är lite kul här är att Eddie bär samma namn som Eddie Brock, killen som är Venom. Ska även läggas till att Eddie Brock är just fotograf/tidningssnubbe Sug på den ni!
  8. Någon som var på den festivalen, va i Emmaboda tror jag. Du/Ni som va där, berätta om den! Vilka vann, va det bra?
  9. tomasz1985: Tack för ditt ärliga svar! Sånt hjälper en på traven så filmen kan bli bättre. någon som har nåt mer?
  10. leehawk

    Pusher 2

    den är störtskön! :D Köpte den på dvd nyss. Den är liksom annolunda på nåt sätt i jämnförelse med 1:an. Lite coolare på nåt sätt :D vuxnare (fast fortfarande brutal så att säga) Se den! Jag blev inte besviken, ettan va bra på sitt sätt, tvåan va bra på sitt sätt. Varför vi inte har såna? Det blir Kjell Sundvall och Colin Nutley istället (Även Josef Fares men hans filmer klagar jag itne på :p)
  11. upp upp Måste få denna lite aktuell, folk! Vad säger ni om film idén? Flint, vad menar du?
  12. sir_flint: Hur menade du det där med inledningsscenen? Var det bara det med att han tog livet av sig med hjälp av en bil, ELLER tecknade bilder?
  13. vill gärna höra mera synpunkter! keep flooding!
  14. Okej, jag har inget manus, vill bara höra vad ni tycker. (SVARTVIT ska filmen vara) I början så hör man att ngn skriver något, texterna kommer vem som har gjort filmen m.m. Mellan när man hör dessa ljuden så visas det tecknade bilder av vad som sker, man kommer se en hand som håller en penna osv. Den här personen som skriver, skriver ett självmordsbrev. efter det kör han med sin bil utför en bro. NU går filmen in i sitt riktiga stadie, en fru/kvinna läser detta brevet (det utspelar sig några veckor efter den tidigare händelsen) Kvinnan lägger ifrån sig brevet, tar en pistol ur en byrålåda. hon GÅR mot kyrkogården där mannen ligger begraven. När hon går längs den långa alén vid Kyrkågården så ska det spelas ett sorgset pianotema. Under tiden hon går mot graven så läser en mansröst upp självmordsbrevet. Han berättar att han gjorde henne olycklig pga av att dem itne kunde skaffa barn (ska fila nåt OTROLIGT på självmordsbrevet) Hon går mot hans grav. och hon skjuter sig. SLUT Detta är ungefär vad filmen är, en kortfilm. Vad skulle ni kunna tro?
  15. men kom igen då¨! :D berätta! Okej, man ska ju säga att säga skådespelare osv är bara vanliga människor, inget speciellt. MEN iochmed att dem är kända så har dem sett betydlgit mer i världen, varit med om mer. därför blir dem mer intressanta..tror jag iaf :D
×
×
  • Skapa nytt...