Gå till innehåll

holmberg

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av holmberg

  1. Tjena! Titeln på tråden kanske talar för sig själv, finns det några engelskspråkiga forum som har samma koncept som det här forumet?
  2. Det är det väl. Men om ni har tillgång till digital redigering och effekter finns det bättre sätt. Ni skulle kunna filma snubben när han håller handen inne i ärmen, och sedan göra en chorma key plate med handen, sen "composita" ihop dom, använda nån motion tool för att få handen att flyga av, och lägga till lite blod som sprutar.
  3. Tror Detonation Films har lite gratis stock med hylsor som avfyras , bara att att ladda ner och keya ut dom. Varning dock, de bästa kostar stålar. http://www.detonationfilms.com/ > Effects Stock Footage > Spent Brass
  4. Det är ett bra manus, men snälla, skriv antingen allt på engelska eller allt på svenska, det är jobbigt att läsa när det hoppar mellan språken hela tiden och då du verkar väldigt säker på engelskan ser jag ingen anledning att skriva miljöbeskrivningar och action på svenska.
  5. Ah, har haft exact samma problem. Köpte en Sony HCR-17 (som är typ exact likadan som HCR-23:an) för ett tag sen, och fick inte ens med USB-sladd. Köpte en som inte funkade men lyckades sedan hitta en som gjorde det, varpå jag inser att bildkvalitén när jag överför från kamera till dator suger. Hittar dock en firewire för typ 100 spänn i någon datorbutik och nu ser det riktigt fint ut. Men du, heter programmet du fick med Picture Package? Det är typ dagisnivå på det programmet, men för att faktiskt överföra filmen till datorn måste man hitta ett litet gömt program som finns med, som heter typ DVcapture eller nåt. Då kan man överföra klippen till valfri mapp.
×
×
  • Skapa nytt...