Gå till innehåll

tarmen

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev medlem

Utmärkelser för tarmen

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Polare till mig har startat ett litet projekt som ska genomföras detta året.. Tanken är att gå igenom alla 250 topmovies på IMDB. Detta går att följa på hans blog där han även recenserar filmerna. Så för alla som själv har luckor i den listan kan det vara kul att se om det är nått att se. Här är länken iallfall http://projektfilmkultur.blogspot.com/ ciao
  2. tarmen

    HiSpeed Camera

    Hmm.. Vet inget precis pris men tror att det ligger ca:10,000 för att hyra en camera en vecka.. Men som sagt det är mer en gissning. Men kolla in http://www.prosolv.se/ Maila han om pris..
  3. tarmen

    Måla på film??

    Jag har funderat på om det går att måla på varje frame i nått program?? Alltså måla på något man har filmat med DVcamera.. Hade vart snyggt då man skulle få helt realistiska rörelser.. men jag vet inte kanske bara är jobbigt.
  4. [citat=louis cyphre]Nu är jag väldigt off topic men....... Vi pratar vampyrer och då självklart anne rice, vilket leder till. Är det någon som hört något om den där miniserien på Mayfair häxorna som var på gång. Skulle kunna bli riktigt bra.[/citat] Mayfair häxorna är det alltså något Anne har skrivit?? har jag inte hört nått om.. men blev ju genast lite intresserad i så fall..
  5. [citat=jmalmsten]själv har jag bara sett två bra vampyrfilmer, Nosferatu och En vampyrs bekännelse, punkt... allt annat har varit en salig smörja av knappt sebar karaktär som Buffy... och du ska nog inte basera hela din bok på en idé som du kokade ihop på 15 minuter... alltför många manus görs på det viset, få lyckas...[/citat] Ska bara hålla med om att dom två vampyrfilmerna är dom ända som håller. Visst kan jag se på blade men inte för en vampyrfilm då. Utan för en halvhjärtad actionfilm.. thats all. Sen Speero för min del ska du vara försiktig när du mixar med vampyrers egenskaper och sånt.. dom är lite heliga för mig. Men annars lätt historian rätt intressant.
  6. tarmen

    Zombie headshot

    Ja buse. När blir filmen klar då?? :)
  7. tarmen

    Corpse Bride

    [citat=Speero]Ja, teamet är väldigt bra. Alla känner varandra väl. Tim är ju tillsammans med Helena och nästan med Depp ;) Sedan är ju Danny Elfman trogen till Tim. Roligaste dock i Corpse Bride är ju att Christopher Lee är med... sweet*[/citat] Är Christopher Lee med i den med?? han var ju med i chokladfabriken med.. om jag inte har rört ihop det nu.. Är det några fler som är med i båda kanske.. hehe:)
  8. Tja.. har gått i genom var ända knapp i vegas nu efter nått sätt att exporter en frame bara som en vanlig bild. Nån som har ett bra förslag??
  9. tarmen

    Corpse Bride

    Ja det känns ju som ett vinnande team det där.. Depp, burton, Helena Bonham Carter och danny elfman.. måste ses helt klart..
  10. Hej letar efter en bra sound editor till vegas.. nån som har nått tips??
  11. tarmen

    bra capture program??

    Okej tack.. ska testa det..
  12. kör sony vegas men saknar ett bra capureprogram... några tips??
×
×
  • Skapa nytt...