Gå till innehåll

Woolke

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev medlem

Allt postat av Woolke

  1. när jag renderar så flyter klippen på bättre men istället så hoppar det till titt som tätt i klippen, en sekund av klippet upprepas ungefär som när en dvd skiva hackar. Vad är det för fel????
  2. Tack för hjälpen ska testa lite saker och se om det blir bättre. Dum fråga men visst är det 25 fps det ska vara?
  3. Kameran jag filmat med är en JVC GZ-MG330RE. Versionen av cs3 är 3.0.0(374) Valde i premiere: standard 48khz, DV pal, 25fps.
  4. Hej...tyvärr är jag rätt så ny på detta område. Vart ser jag dom inställningarna i adobe?
  5. Hej. Har lite problem när jag sitter och redigerar i premiere pro cs3 och after effects. Har tex gjort ett litet klipp i premiere pro på 4 minuter, och den enda effekten jag använt mig av är "dip to black" mellan klippen. När jag ska spela upp klippet i sequencern så hackar och slöar klippet direkt jag kommer till stället där effekten är pålagd. Har även provat att ta ett kort klipp på kanske 10sek och lägga på blur som effekt på hela klippet men det hackar och segar sig jättemycket så det går inte att titta på. Jobbar med mpeg2 filer men har även provat att göra om filerna till avi, men samma problem uppstår då oxå. Vad är felet? Jag kan inte tänka mig att min dator är så dålig att jag inte ens ska kunna göra dessa simpla redigeringar. Nedanför finns info om min dator. Windows XP service pack 2 Intel® Core™2 Duo CPU E4500 @ 2,20GHZ 2,20GHZ, 3,00 GB of RAM 27,1GB Ledigt på C: hårddisk 135GB Ledigt på E: hårdisk
  6. Hur gör man för att få två bilder i en, om jag har ett klipp där det är eld och ett annat klipp där jag går på en gata och då vill få det att se ut som det börjar brinna när jag går, använder mig av after effects men är inte så haj på programmet. Tack!
  7. Woolke

    Taktmanus?

    Jag ska göra en musikvideo och har läst på forumet om något som heter takt manus vad menas med det att man byter klipp på ett trumslag tillexempel eller vad? Måste man ha ett taktmanus eller kan man göra på andra sätt?
  8. Jag håller på att filma med Canon DV MV700i kamera men jag kan inte hitta vart jag justerar bländaren har kollat i handboken men jag hittar inget kan någon om möjligt berätta för mig hur man gör?? Tack!
  9. Woolke

    adobe plug ins?

    men after effects använder jag det i premier pro eller är det ett program för sig, vad ska man använda det till? Ni får ursäkta mig att jag frågar så ycket men jag är ny!
  10. Jag trycker på magneten men klippet hoppar fortfarande mellan strecken!
  11. Jag har nyss börjat hålla på med adobe premiere pro 1.5 och jag undrar vad är adobe after effects vad är magic bullet är det plugins till adobe premier vad är dom till för, vad är det för skillnad på dom två osv. kan någon vara snäll och förklara för mig på ett enkelt sätt. TacK!
  12. Jag håller på att redigera min musik video i premier och har då stött på ett problem. Eftersom jag ska synka använder jag mig av slask ljuden i scenerna och matchar det med slutmixen(låten) för att få en bra synk. Men när jag ska flytta ett klipp i timelinen ytterst lite bara så hoppar klippet för lång åt det hållet jag drar det, finns det något sätt att ändra detta så man kan flytta en mindre bit? Tacksam för svar snarast!
×
×
  • Skapa nytt...