Gå till innehåll

sar_wedlylaw

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Allt postat av sar_wedlylaw

  1. Anledningen är att jag ville testa skriva med engelsk dialog. Jag har en svensk version av manuset oxå. Slänger upp den oxå.
  2. Ny version uppe nu. 3 nya scener och bättre karaktärsbeskrivningar
  3. Ingen som orkar läsa ynka 22 sidor? komigen nu va :)
  4. Om du högerklickar på dockumentet ditt manus ligger i står det när dokumentet skapades...laddar du ner ett manus/dokument till din dator står tiden dokumentet sparades på din dator. alltså om du har kvar din orginalfil kommer det stå när du skapade den, alltså innan personen som laddade ner filens tid kommer visa, det måste ju endå räcka som bevis för att man själv skrivit manuset?
  5. Här kommer mina: Delicatessen The Crow The Usual Suspects :D
  6. Tänkte om nån hade lust att läsa mitt manus och ge lite feedback. Det är på 22 sidor än så länge. Har inte gjort så mycket beskrivningar av platser och karaktärer än, utan mer bara historian och dialogerna. Även om det behövs slipas på mer. Har två olika slut i manuset eftersom jag inte vet vilket av dom jag ska använda mig av. Tar gärna emot kostruktiv kritik. ;) EDIT Har bestämt mig för ett av sluten nu. :) Har lagt upp en svensk version av manuset nu EDIT#2 Har bestämt mig för att köra den svenska versionen med titlen " I Skuggornas Skymningsland". Har däför tagit bort den engelsk versionen av manuset. I Skuggornas Skymningsland, Andreas Jacobsson (version 1, grovmanus).rar
  7. Hej, detta är kanske en dum fråga men jag frågar den endå. INT och EXT, vad står det för och hur ska man använda det i ett manus. om jag försöker tolka det blir det INT=internal och EXT=External, stämmer det. Använder man då INT för tex beskrivningar och EXT för tex dialoger? Eller har jag fattat det helt fel? Hoppas nån kan upplysa mig :) Tack på förhand. EDIT! Hittade precis en annan tråd med förklaringen och det va inte vad jag hade tolkat det som :) men nu vet jag iaf. ;)
×
×
  • Skapa nytt...