Jump to content

dicedalton

Members
 • Posts

  60
 • Joined

Everything posted by dicedalton

 1. Kul! Jag kollade runt på flera av era klipp, vissa är riktigt roliga. Bra gjorda. Så jag prenumererar nu :) (Apropå respons, har tittat på detta med Youtube ett par månader och försökt förstå varför vissa får bättre respons än andra och har absolut ingen aning. En flux av något slag. Tror bara du kan fortsätta jobba på att hålla så hög kvalitet som möjligt på innehållet och göra vad du själv gillar och tycker är roligt.)
 2. Snyggt som fan. Kan inte se något att kritisera.
 3. Aha det var så, men ja precis, håller med.
 4. Fina växlingar - smart och snyggt att gå från soluppgång till nedgång. Vill åka dit! Jag tycker verkligen inte om musiken, men det har ju mindre med saken att göra.
 5. ca 2 minuter klipp - det är helt enkelt hela det klassiska stycket In the Hall of the Mountain King . Sen är det ett bängt outro klipp som jag filmade när jag satt på ett torg i Groningen, Holland. [video=youtube;-1ZXXLuVx1k] Respons hade varit guld! (Baserad på verkliga händelser).
 6. Asså vad kul - du har just börjat :) Jag kommer kolla så fort jag ser det. Ja det är kul att experimentera och se vad det blir av det. Tack.
 7. Bra! Jag tror nog den bilintresserade gillar det. När jag filmat något sånt här har det bästa jag kommit på varit att köra intervjuer med folk på plats eller förare - för att kunna bygga en slags story, eller utveckling. Göra det lite mer intressant att följa. Men jag vet inte om jag lyckats. Jag tyckte det var riktigt snyggt med övergången till baslådan! Bra med växling mellan de slirande bilarna och bilarna på parkeringen. De gånger du zoomar in (på motorn och ratten) tycker jag du skulle gjort något annat - gå från ofokus till fokus eller nått sånt. Snyggt med slow motion och fast motion. Du kan använda lite fler kameravinklar. Själv har jag märkt att det blir väldigt snyggt om kameran utgår från marken. Du får väldigt gärna kolla vad jag gjort och se vad du tycker: Jag är amatör och har typ lärt mig filma och redigera när jag gjorde de här filmerna. Så du får ta min respons som du vill. Smaksak. :p
 8. Lenny är en karaktär jag improviserar. Här tar han en runda på Avenyn i Göteborg. Det går inte så bra - som vanligt. :)
 9. Ok - tack! Har själv bara lärt mig jobba med Sony Vegas hittills, jag upptäckte faktiskt efter att jag frågat dig här att man kunde åstadkomma speglings-effekten även i det programmet. Men jag hoppas få chansen att använda after effects och lära mig det tids nog :)
 10. Häftigt och inspirerande! Först ville jag bara ge ett grattis till den imponerande bedriften, men sen kom andra halvan av trailern och efter det vill jag definitivt se filmen!
 11. Häftigt! Gillar grejen med att sitta så intensivt med ett projekt :)
 12. Hej! Gjort denna Stop Motion i Sony Vegas Pro 12. Fotad med en Canon 600D.
 13. Jag gissar att ni hade ganska kul när ni gjorde den :) Det är alltid schysst när filmsekvenser synkar precis till musiken, det tycker jag att ni lyckats med.
 14. Haha, det var rätt så kul. Jag gillar scenövergångarna i inledningen när tjejen går för att hämta knark. Riktigt bra gjort på så kort tid tycker jag. Det enda jag inte gillade var när det var (för korta) musikstycken som avbröts abrupt, de var lite otajmade. Men som sagt, jag är imponerad.
 15. Det är häftigt vad man kan göra hemma nuförtiden :) Jag tyckte inte det var för tyst hela filmen... Bara rösten, när han ropar "Jack" och säger "Noo..", var lite lågt. Lycka till! Snyggt gjort.
 16. Här är en 5 minuters kortfilm! Det är den här filmen jag suttit längst med och jag lär mig allt medans jag gör det, så det hade verkligen varit kul med lite feedback. Är color correction och grading helt åt helvete? Tips på hur jag kan göra det bättre? Klipp och sånt, funkar det? Det finns små misstag, men allt som allt är jag i fall väldigt nöjd över att ha gjort den :)
 17. Det var jättebra, fick mig att börja prenumerera. Kreativt! På min kanal har jag en del filmer: https://www.youtube.com/user/AlexanderDanje. Vet inte om det är nått som passar... Annars ska jag också redigera en kort skräckfilm som kan komma att bli riktigt bra, som kommer bli klar om en vecka ungefär. Vilken stad bor ni i?
 18. Jag har filmat och intervjuat och söker nu tittare till den färdiga filmen ^^ MEN OCKSÅ all form av kritik. Jag har klippt och redigerat i Sony Vegas Pro 12. Kameran som användes var en Canon 600d.
 19. Jag gillar det! Bra val att ha det i svart-vitt och snyggt att lyckas berätta ett helt relationsdrama i bara bilder och på så kort tid. Jag är också väldigt nyfiken på effekten du skapar som varar i nästan 10 sekunder, ca 30 sekunder in. Hur är det gjort? Du behöver inte säga i detalj alls, men vad är det liksom... Så att man kan börja lära sig det :)
 20. Ok, vad kul! Visst, jag skickar ett pm.
 21. Ja, samarbete är alltid kul :) Jag bor i Falköping, men åker ganska ofta till Göteborg då jag har familj och vänner där. Du då?
 22. Tack Oller! Jag är med på vad du menar med mer closeups, det är en grej jag nyligen börjat förstå mer av vad det gör i filmen. Men vad menar du med annat tempo? I den här tycker jag att det är ett högt tempo, i jämförelse med dramatisk film eller kortfilm. Men du kanske tycker annorlunda? Tack igen för feed-backen, det är såklart till stor hjälp!
 23. Tack Jesper! Ja, jag har velat spela en seriösare roll länge. Men just nu har jag inga vänner som är särskilt intresserade av att göra film eller har tid att lägga på det och jag gör i princip allt själv. Men det kommer så småningom :)
 24. Improviserat skådespel, med Charlie Chaplin som en inspiration. Humor :h [video=youtube;-K6s32efKDI] Klippet är redigerat i Sony Vegas Pro 12 och filmat med Canon 600D. Jag jobbar dagligen på att bli bättre så feedback är ju alltid välkommet. Ha det bra!
×
×
 • Create New...