Jump to content

mästar

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. VERKLIGEN stort tack!!!! Ska titta på dem och så återkommer jag! :)
 2. Finns det några bra klipp på hur man ljussätter? På youtube / vimeo?
 3. Lägger man alltid in musik och ljud med klippningsprogammet eller gör man det med ett program man gör musik i? Tex Logic?
 4. Är det svårt att lägga in egen kanal siffra/logga?
 5. Är det alltså så att man har ett klippningsprogram och sen effektprogram vid sidan av i några fall? Om man ska såga en planka. Kan man jämföra ett klippningsprogram med sågen och effektprogrammen med bockarna och tvingarna? Hoppas något fattar vad jag är ute efter, hehe. Vilka klippningsprogram är proffsprogram då om inte FCPX är det? Var versionerna innan det mer PRO så att säga? Går det att jämföra dem med iOS5 och iOS6? Dvs två olika program med det ena slutas uppdatera när det andra kommer ut osv?
 6. Vilket av dom här? Secure Digital-kort (SD) | Blocket Shopping Är Sdhc rätt modell? När det står hd video, är det bra för mig som ska filma mycket?
 7. Nu har jag äntligen fått hem kameran! Men utan minne. :) Trodde de skulle finnas lite på kameran i alla fall. Så nu letar jag alltså minne. Är det SDHC class 10 jag ska ha alltså? Hur mycket GB?
 8. ..hehe, du har förmodligen helt rätt. =)
 9. Antar att tråden börjar bli lite för lång nu och att folk tröttnat på mig, hehe. =) Men är rädd att jag lägger den där beställningen nu och så kommer någon och säger att jag borde köpt någon annan som passar mina behov ännu bättre. =)
 10. Nja det är nog inte det jag letar efter. Jag tänker mer på personer som jobbar med foto/film(ej film med skådespelare alltså)/dokumentärer/musikvideos/extremsportfilmer mer som en konstforum snarare än yrke. Dom gör det mesta själv och tjänar inte alltid pengar på det om dom inte gör någon special deal. Om vi tar Den svenska björnstammen som exempel. Dom gör små filmer/dokumentärer om sig själva. Där det enbart är dom som gjort dom. Vad skulle dom kunna kalla sig då? Engelska - Svenska. =)
 11. Mycket vackert! =) Vad använde du för program?
 12. Tack för ett väldigt bra svar! Nu börjar det klarna lite här borta iallafall. =) Då börjar jag med ett klippningsprogram då så lär jag märka om det jag vill göra finns med eller inte? =) Ska ju försöka mig på att göra så bra musikvideos och "extremsport"-filmer som möjligt och där vill man ju ha en del effekter skulle jag gissa? Jag vill jobba en del med färger, filter?, slowmotion och så vidare. Har dock inte en aning om om jag gör det när jag filmar, i ett klippningsprogram eller ett "effektprogram", hehe. =) Det man gör i ett effektprogram - tar man in det i klippningsprogrammet till sl
×
×
 • Create New...