Jump to content

OlleBlue

Members
 • Posts

  44
 • Joined

OlleBlue's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tack för svaren! Behöver inte vara längre sekvenser, är till för extremsportsfilmning, där de kan bli svårt med twixtor. Räcker väl med typ 15-20 sek.
 2. Tjena! Är ute efter en ny kamera, och hade varit kul att ha en som har "äkta" slowmotion ist för twixtor osv. Är ute efter ca 120 fps och undrar hur lågt man kan komma i pris? Kraven är att det är 120 fps i MINST 720p. //Olle
 3. Om du vill bygga ett eget.
 4. Tänker du typ som en Jib GutteG med vajern åde? Känner själv att de skulle bli väldigt opraktiskt. Han ska hålla i det.
 5. Jadu, det kan nog bli lite svårt... Tex RC helikoptrar använder ju ett gyro som gör att de är horisontella, men vet inte hur de ska lösas på de sättet du beskriver. Har du sett de någon annanstans?
 6. Menar du att den ska hålla ett visst gradtal hela tiden?
 7. Follow focus är ett användbart medel för att hålla fokus med D3100, men jag tror mer på din panasonic, är väl den du kan bäst så att säga?
 8. En servomotor är ofta begränsad till att bara köra ett visst antal grader, finns dock sådana som snurrar for ever. Men dyrare!
 9. Precis, hur vikten fördelas över helikoptern. Det är ju där octacoptern har sin fördel...
 10. Tjaa, har tänkt på en grej ett tag, finns det ingen konsument rc helikopter som skulle kunna bära en typ gopro kamera? De är ju tåliga och har bra bild, och väger ju typ ingenting. Hade ju varit skönt å komma undan lite billigare än att köpa en octacopter liksom.
 11. Om du vill att film ska gå viral, måste de vara något riktigt speciellt. Känner inte att den här filmen har de en viral film kräver.
 12. Detta ska bli trevligt att se! Ska själv beställa follow focus från jag35.com, de har riktigt fina grejer där.
 13. Det där är bara sjuuuuukt farligt om man gör fel, går de fel så står du inte på denna jord längre. Mixtra inte med sånt där, hyr om du ska använda det.
 14. Kör på den baseplaten som är länkad innan, funkar perfa! Riktigt shysst snubbe den där Amir med som har voosestore, trevlig och svara direkt på mail. Rekommenderas! Har själv byggt en offset axelrigg med viewfinder, ska se om jag hittar någon bild, återkommer.
×
×
 • Create New...