Jump to content

Kullberg

Members
 • Posts

  19
 • Joined

Everything posted by Kullberg

 1. Också intresserad. Skickar mail i PM.
 2. Hallå! Vi är ett par kompisar som gillar att syssla med film så fort vi får tid. Vi har en del idéer men ibland är det svårt att omsätta det till film på ett smidigt sätt. Den här idéen har vi länge gått och tänkt på och bestämde oss en eftermiddag att filmatisera, det blev inte riktigt som vi tänkt oss även om vi tycker slutresultatet är ganska skojigt ändå, det handlar kort om ett par personer som står på en åker. Nu vill vi gärna ha lite feedback på filmen rent bildmässigt, manusmässigt och filmmässigt och vi kan bara säga att vi gör detta på våran fritid och för skojskul, men vi vill ändå sträva efter bli bättre.
 3. Hallå. Tack igen för att du tog dig tid, vi ska absolut kolla närmare på CC:n i framtiden. Vi har försökt tidigare men, tydligen inte tillfredsställande. Vi får helt enkelt ta till oss och göra ett nytt försök i framtiden. Men som jag sagt hela tiden, jättekul och nyttigt med kritik. Tack!
 4. Vill börja med och tacka för att du tog dig tid att se igenom filmen och skriva ner några rader, verkligen jättekul med respons! Angående CCn som du skirver, är det något speciellt du tänker där, som vi kan tänka på till nästa gång? Vad tycker du kunde ha gjorts annorlunda? Panoreingen är som den är, på grund av ren okunskap om vad som hade kunnats göra bättre. Något i redigeringen som kunde gjort annourlunda för att bättra den? Våran skådarspelarinsatser är vi väl medvetna om inte är oscar kvalitet precis, men vi gör vårat bästa och eftersom vi endast är två gör vi simpelt vårat bäst, men jag håller med om det du skriver och det kan ju självklart tas med i tankarna nästa gång. Och överkörningen var en simpel avslutning inte mera inte mindre, vi ville helt enkelt ha den så. Men ännu en gång tack för tiden du la ner och jag hoppas du har tiden att svara på frågorna jag ställde i denna post. Kullberg
 5. Jag och en kompis har som en hobby att spela det vi kallar sketcher. Vi tycker själva att dom är ganska skoj, nu är frågan, vad tycker ni? Lite feedback skulle uppskattas helt enkelt.
 6. Ja, visst hade man kunna tänka sig att det skulle vara så, dock kan man tolka slutet på ett helt annat sätt nu än om man hade skämtat bort det på annat vis, vilket jag tror var manusförfattarens mening. Roligt att du bryr dig!
 7. Skoj att du gillade den! Angående ljudet har vi ingen aning om varför det brusade så eller hur vi skulle ta bort bruset i efterhand...
 8. Hallå! Vi är fyra kompisar från Örebro som har som intresse att göra lite film på fritiden. Detta lilla verk spelade vi in under en dag och redigerade i några veckor efteråt, all musik är vår egna samt manus och idé. Filmen är inspelad med en Canon 550d och ljudet fångat med en röde monomic. Eftersom vi gör detta för skojs skull, skulle det vara roligt att höra vad ni tycker. Förbättringar och tips mottages gärna! Hoppas det smakar! Kullberg
 9. Hej alla voodooare. Jag och min kusin hade i uppdrag att passa alla småkusiner förra helgen. Eftersom dom vet om att vi tycker om att göra film så bad dom oss att få vara med i en film, vilket blev detta lilla verk. Allt är improviserat fram på plats och vi inser att den är ganska oförstålig. Vi tycker det skulle vara skoj om ni kunde lämna en kommentar med tanke på fotot, ljud och det filmiska. Det är skjutet med en Canon 550D och ljudet upptaget med en Röde mono videomic. Kullberg
 10. Du har rätt, vi använde audacity ett gratis program för ljudredigering. Sen spelade vi in replikerna på datorn och använde deras equalizer för att förställa rösten och få den låta som om den kom från en telefon.
 11. Tack! Om jag förstod din fråga rätt, så filmade vi från en vinkel och gick vidare till nästa och tog nästa scen därifrån. Alltså använde vi en kamera.
 12. Stort tack för att du tog dig tid att se igenom och för kritiken! Vi ska ta till oss och lära!
 13. Tack! Vi använder en canon 550d och redigerar materialet i Sony vegas PRO 10.
 14. roligt att du tyckte så! :)
 15. Jag och en kompis fick en rolig idé och spelade in en liten kortfilm på veckoslutet. Historien är nästintill oförstålig för utomstående, vi är mera intresserade vad ni tycker om kameraarbete och bilden samt redigeringen. Vi vet att det är väldigt mörkt i slutet och att det är svårt att se vad som händer. Konstruktiv kritik uppskattas!
 16. Här är en julefilm som Odin Productions skapat i mellandagarna. En hederlig prick får mitt under julstöket besök av en man, som påstår sig komma på uppdrag av tomten... Kritik, dålig som bra uppskattas.
 17. Tack för era synpunkter. Ni har såklart rätt i att den kunde klippts ner och att replikerna inte var särskilt intelligenta. Det mesta var improviserat på plats förutom slut poängen. Men som sagt, vi ska ta till oss och göra annorlunda.
 18. Som sagt en liten sketch med ett oväntat slut. Filmen är 2:48 och bör ses i HD. Vi gör detta för att vi vill bli bättre och tar gärna emot kritik, förslag och tips.
 19. Jag och mina kompisar satte ihop detta en helg mest på skoj, är en liten kortfilm på två minuter om två killar som ser en Piñata och får för sig att slå sönder den. Tar gärna emot förslag, tips och kritik.
×
×
 • Create New...