Gå till innehåll

Jovve

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Allt postat av Jovve

  1. Jovve

    Snabba Cash - misslyckad?

    Men va? Dramatik kan vara underhållande... Varför ska man inte se filmen? Bra "rise and fall" historia tycker jag. Lite uttjatat kanske, men fortfarande en bra film.
  2. Jovve

    Snabba Cash - misslyckad?

    Klart Sthlm inte är LA eller NY. Man behöver inte "leka gangster" om man inte vill. Man kan ta in riktiga prostituerade, knarkare, mc-ledare ist?;) Jag förstår att du inte gillar svensk """action"""". Men vet inte riktigt varför du kritiserar det här genom att säga "leka gangster". Har USA en annan kultur som gör att dom kan göra trovärdigare filmen om kriminella? Eller är det så att det kanske handlar om skådespelarna och regissörerna... Man leker väl för det mesta när man gör film:P
  3. Jovve

    Demon skjuten i huvudet

    herre gud vad bra gjord och så. demonen ser ju grym ut! har själv försökt mycket med special effekter i nogra filmen, går sådär då:P good work mannen!
  4. Jovve

    Snabba Cash - misslyckad?

    jag tycker snabba chash var bästa filmen. och en del action scener och annat som gjorde den väldigt spännande och så. bästa scenen när i början när han flyr från fägelset och hoppar öven hela muren. grymt cool film och jag hörde att dom ska göra uppföljaren och då kanske man får se när jw blir tillsammans med tjejen och så försöker komma bort från krimminalitet..
  5. Jovve

    Coola filmrepliker

    jag ser döda mäniskor;)
  6. Jovve

    Coola filmrepliker

    Asså Inception när dom skapar som dom säger dröm i en dröm och att man kan blir fast där länge eller dö. Det är coolt i den filmen när dom pratar om det där. Asså kommer inte ihåg replikerna eller så, men det är fett coolt! ;)
×
×
  • Skapa nytt...