Gå till innehåll

Andreas Furumo

Medlemmar
  • Inlägg

    108
  • Blev medlem

Allt postat av Andreas Furumo

  1. Ser sjukt bra ut! Så här ska svensk action se ut! Tummen upp för Sean Banan, haha. :D
  2. Mikrofon --> preamp --> line-in på datorn?
  3. Har kollat på mickpreamps, hittade denna: http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=19841&artno=128438 Men det står inte nåt om den. Man kopplar micken i preampen och preampen in i mickingången på datorn?
  4. Hur fungerar en preamp? Kan inte nåt när det gäller ljud. Vill kunna spela in V/O till datorn och få skitbra ljud (48.000 kHz, inget brus, osv). Guide me! :)
  5. Hej, Jag letar efter nåt som man kan spela in V/O (voice over) på. Har kollat på Zoom H4, men det är en dyr grej. Finns nåt som är lika bra, fast för en billigare peng? Det jag ska spela in är V/O till recensioner. Men om jag skulle köpa Zoom H4, behöver jag köpa en mikrofon till eller duger H4:ans mick/ar?
  6. Andreas Furumo

    Hästar

    Denna "film" är bättre än vissa svenska storfilmer, på alla sätt. Har sett era tidigare kortfilmer (Tunna Väggar och Vitriol) och jag är mycket imponerad av ert arbete. Jag har en fråga angående kameror till er... ni använde en RED kamera till den här filmen? Vet inte hur jag ska formulera detta, men kan man uppnå samma kvalitét/skärpdjup/foto med en Canon HV20 utrustad med en 35mm adapter? Och hur får ni till slow-motion sekvenserna i filmen, dom är verkligen "mjuka" och perfekta, om man kan formulera det så. // En mycket nyfiken fan :D
  7. Fräckt att ni har med Mr. White i filmen. :)
  8. Andreas Furumo

    greenscreen

    Helt klart godkänd! Jävligt bra låt också. :D
  9. Andreas Furumo

    The Drop.

    Sluta förstöra Landskronas rykte! Haha! Just kidding... :) Fina vinklar, kanske skulle använt ett stativ så det inte skakade så mycket?
  10. Homosexuali... hehe! Jo, den var rolig den. Hoppas den var tänkt som en komedi...
  11. Jag skiter om dom hade the best times of their lives när dom gjorde filmen... den är fortfarande en katastrof.
  12. Please leave and never come back.
  13. Detta är en riktig pärla, älskar den här kortfilmen! Skulle verkligen vilja se en långfilmsversion av det här. Ni får ta och pitcha idén till de högsta hönsen. :D
  14. Hittade detta på Wikipedia: Fan writers argue that their work does not cost the owner of the source material any income, and often acts as free promotion, while fan writers themselves earn no profit. However, copyright (and trademark) infringement can still occur even when the infringing parties do not profit. The non-profit nature of fan fiction is still important, because it limits the damages that a court could find and also strengthens a possible defense of fair use of the copyright or trademark in question. Mer på: http://en.wikipedia.org/wiki/Legal_issues_with_fan_fiction Så ärligt talat tror jag att det inte gör producenterna nåt. Jag ser många tolkningar av Jokern på YouTube, och dom finns kvar.
  15. Det är som du säger... det är en hobby. Jag gör inte detta för att tjäna pengar, jag gör detta för att visa mina talanger som skådespelare och filmskapare. Det här projektet skulle bli en första bock i min portfolio. Och om det bryter mot några rättigheter, så skulle alla parodier och liknande inte kunna produceras, som du säger, Pscyfu. Hmm, men vem kan man vända sig till för att få riktig klarhet? DC Comics? Warner Brothers?
  16. Det var det jag misstänkte. Fan också. Tack för hjälpen.
  17. Halloj, Jag visste inte riktigt var jag skulle skriva detta, så ni får flytta denna tråd om den ligger i fel forum! Har ett litet webbprojekt på gång som jag ska ha på en särskild adress som jag ska registrera, men så är jag lite osäker på en sak. Ska göra min egen tolkning av en karaktär från DC Comics, nämligen Jokern. Det ska bli ungefär som en videodagbok med skriptade händelser, och detta ska bli en webbserie hade jag tänkt. Men är detta lagligt att göra? Det kommer ju bara vara min tolkning av en karaktär, jag kommer själv skriva manus till varje avsnitt. Kommer även hänvisa till händelser i Batman Begins och The Dark Knight. Är min idé ett intrång på äganderätten av DC Comics' karaktärer? Vill inte genomföra detta om det bryter mot deras "copyright".
  18. Sluta slösa vår tid. Du borde ha insett nu att INGEN här gillar dina filmer.
  19. Ååh, äntligen en bra... hmm, vad kan man kalla det... shoot-out scen? Den är inte perfekt, men helt klart den bästa jag har sett här av denna genre. Stundtals väldigt spännande, vissa klipp kanske drog ut lite på tiden (t.ex. kikar-scenen). Lite finputsning så kan ni bli ännu bättre! :)
  20. Ja, det kom ut lite fel märkte jag. Det finns säkert bra filmer producerade av tonåringar, vi ska bara skilja på projekt som gjorts på 5 minuter och projekt folk har lagt ner tid, hjärta och själ i. Det lär man väl märka rätt så snabbt.
  21. Ska vi räkna? #1 http://forum.voodoofilm.org/showthread.php?p=160129#post160129 #2 http://forum.voodoofilm.org/showthread.php?p=160127#post160127 #3 http://forum.voodoofilm.org/showthread.php?p=160126#post160126 En gång, säger du? Vad har du för betyg i matematik?
  22. Du kan inte förvänta dig att få råd och tips när du beter dig som du gör och spammar forumet med "Total värdelös" i varje tråd. Du får ta och växa upp lite först och lära dig hyfs och respekt. Martin Öberg: Ditt förslag om kvalitékontroll låter bra, men då får det vara en moderator som kan skilja på filmer gjorda av 14-åringar och filmer gjorda av 24-åringar.
  23. Och era filmer är mästerverk? Gör oss alla en tjänst och försvinn från Voodoo Film. 65roan: Otroligt bra återskapat, trodde först det var en riktig propagandarulle från andra världskriget! Tusen applåder, längtar efter att se slutresultatet! :D
  24. Årets skämt, damer och herrar.
×
×
  • Skapa nytt...