Gå till innehåll

twinkle

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev medlem

Allt postat av twinkle

  1. twinkle

    Oscarsgalan 2010

    Reagerade lite på det där med tråkiga dialoger - vad är det som får dig att uppfatta de som tråkiga? Att de är för långa? Dåligt skrivna? Hur? Och Inglourious Basterds kommer vinna minst en Oscar; Christoph Waltz för sin insats som Hans Landa. Tarantino är ett geni på en hel del punkter, bland annat när det kommer till rollbesättningar.
  2. twinkle

    Open Door

    Jag har tidigare sagt att jag inte vill bli regissör, utan gör film för att ha roligt, men det är alltid lika roligt att få tittare, såklart.
  3. twinkle

    Open Door

    Jag vet att ni inte riktigt gillar mina filmer men jag har ändå tänkt att posta dem här. Det kan väl aldrig skada, eller hur? "Open Door" kallas alltså min senaste film. Den handlar om tre helt vanliga kompisar som ser på en film. Plötsligt (?) ringer det på dörren och de börjar att bråka om vem som ska öppna dörren. Fast i slutändan kvittar det kanske vem som öppnar dörren? Och ja, vi har fortsatt med engelskan. Jag vet att ni inte gillar det (och vi är medvetna om att vi inte är världsbäst på detta internationella språk men för att få fler tittare har vi valt att fortsätta med engelskan). Vi har dock en svensk film på gång. Även om filmen inte är något vidare mästerverk (haha, långt ifrån) så lyckades vi med huvudpoängen i vårt syfte att göra film: Vi hade kul. http://www.youtube.com/watch?v=sTW7fDOAvxg Länken hänvisar dig till trailern så du sen kan klicka dig vidare till filmen. Ha det kul! :)
  4. twinkle

    What's Next to Him?

    Du bestämmer själv. Vill du inte se filmen (eftersom den bara gjordes under en dag) så strunt i det. Jag tycker i alla fall att den är värd att se (filmen ligger på 9 minuter). Tycker faktiskt den är bra gjord för att vara på så kort tid (alla mina andra filmer är även gjorda under en dag).
  5. Ja, igår spelade vi in vår nya film "What's Next to Him?". Det tog en dag. Filmen var beräknad att bli runt en halvtimme men då vi kom på nya idéer så skippade vi det mesta. Filmen hade inget manus utan detta är en idé jag kom på väl på plats. Ge gärna konstruktiv kritik! (Än en gång har jag varken använt ljusuppsättningar osv. Jag hade faktiskt ljusuppsättning med mig men väl på plats så visade det sig att lamporna var sönder, tråkigt nog). Jag hoppas ni förstår poängen med filmen! :D Se och njut! :) http://www.youtube.com/watch?v=ZVv0xCDp-b4&feature=channel
  6. Tyckte musikvideon var riktigt grym. Bra jobbat!
  7. twinkle

    En Musikvideo

    Bra låt och bra video. Riktigt grym.
  8. twinkle

    Scissor Man

    Ja, en mikrofon kan helt klart vara bra att ha. Ska tänka på det. Det kommer jag göra, absolut!
  9. twinkle

    Scissor Man

    Ja, alldeles rätt. Annars kanske man stressar och det kan ju helt klart sänka kvalitén.
  10. twinkle

    Scissor Man

    Tackar tackar! Kommer nog dröja ett par veckor eftersom jag satsar för att göra något riktigt bra nu där jag bland annat ska använda mig av era tips.
  11. twinkle

    Scissor Man

    Jag sa ju inte att det inte gick, jag sa bara att min kamera inte kan filma i mörkret. Klart jag kommer tänka på solljus mer nästa gång, absolut.
  12. twinkle

    Scissor Man

    Klart vi hade kunnat vänta, men den kameran jag har kan inte filma i mörker får då blir det riktigt kasst (som ni kan se i inomhus-scenerna). Och angående musiken, hade ingen aning om att man kunde tanka ner musik därifrån. Tackar så mycket, skall jag tänka på till nästa gång! :D
  13. twinkle

    Scissor Man

    Jag håller helt och hållet med dig, fast solljuset var ju inget jag kunde göra åt. Och sen det där med scenerna vid 7:20 håller jag absolut med om, man ser verkligen ingenting, men som jag tidigare sa så använder jag inga ljussättningar så i framtiden får jag helt enkelt undvika mörka scener. Det där med musiken, ja, jag kan ju inte skapa egen musik så där finns inte heller mycket att göra, men jag håller med, absolut. Tack för kritiken! :D
  14. http://www.youtube.com/watch?v=CiHbHsagcA0&feature=channel_page Jag använder inga ljusuppsättningar, inga specialeffekter eller sådant. Jag filmar bara rakt upp och ner. Säg gärna vad ni tycker, och kom ihåg att jag inte har några alls erfarenheter överhuvudtaget som regissör. Det är även jag som spelar mannen med den röda tröjan. :)
×
×
  • Skapa nytt...