Jump to content

softlight

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Interests
  Film, dykning
 1. Tack för hjälpen Rogge jag ska testa att bränna på en gång.
 2. Jag har fem timelines som ska spelas upp efter varandra i en följd (triggas av en play all knapp). Problemet är att jag får en kort paus när den ena timeline är slut och innan nästa har börjat spela. Har testat att lägga in dem i en playlist. Jag har även testat att länka dem efter varandra dvs. när ena är slut så ska nästa börja spela. Jag har endast testat detta i preview läge. Någon som vet vad som är fel?
 3. softlight

  Steadycam

  Hej, testa denna länk http://www.homebuiltstabilizers.com/ där finns det videoklipp och bilder på hemsnickrade steadycams.
 4. Mickbom för under 1000 lappen är det billigaste jag sett. Någon som vet vad den är tillverkad i för material?
 5. Hej, här kommer en länk till ett dokument som kan ge vägledning i hur en dokumentär görs. http://www.runeborg.com/inu/dokumentar1.pdf
 6. Kul att höra lite mer om skolan ! När man läser på hemsidor reklamblad etc. slår sig alla för bröstet och verkar så otroligt bra. Därför är lite "inside information" aldrig fel. Tack så mycket Dawey.
 7. Jag har en VX-2000 och är mycket nöjd med denna. Alla funktioner går manuellt att justera och reglagen sitter på "rätt" ställe. Bildkvaliten är mycket bra. VX-2100 har lite större sökare och är ljuskänsligare vilket är en fördel.
 8. Är det någon av er som gått på Stocholms filmskola? Har själv gått en termin på Kulturama och var inte speciellt nöjd med dem. (Lärarna var allmänt ointresserade) Såg att det fanns en del trådar om ämnet filmskolor men hittade inget feed back av någon som gått på STHL filmskola.
×
×
 • Create New...