Jump to content

Texas Chainsaw Massacre: The Beginning


TDA

Recommended Posts

http://www.imdb.com/title/tt0420294/

 

Nu får nyinspelningen av Motorsågsmassakern en prequel, vad sägs om det? Själv så gillar jag remaken och tycker det ska bli riktigt roligt att få se mer i samma stil. Postern och trailern ser lovande ut, iaf om man gillade remaken. O ja, R. Lee Ermey repriserar sin roll som den sköne sheriff Hoyt.

 

Iofs tycker jag originalet är mycket bättre men Leatherface och hela konceptet är så sjysst att de för min del gärna får mjölka det lite mer. :) Synd bara att inte Rob Zombie fick regissera, då djävlar hade nog t o m Tobe Hoopers original fått se upp.

 

Saw is family!

 

(Zombie är för övrigt i pre-production på en ny Halloween film. Tydligen skriver han själv manus nu men från början var det tänkt som en crossover mellan Michael Myers och Pinhead, hehehe.)

Link to comment
Share on other sites

Se trailern på http://www.apple.com/trailers

 

Leta upp den bland alla och titta på den ;)

J

Jag tycker också den ser lovande ut.

 

Dock undrar jag vilken remake du menar ;)

 

Köpte orginalet för några månder sedan. så lycklig jag blev! :)

en av de bästa skräckfilmerna tyker jag faktiskt. även om jag mest bara skrattar åt orginalet :P

 

Effekterna var ju kanske bra på den tiden. :) hehe

Link to comment
Share on other sites

[citat=TDA]Vilken remake? Mig veterligen finns det bara en remake av Motorsågsmassakern, och det här är en uppföljare (prequel) till den.[/citat]

 

 

Vilket år kom den remake du talar om?

Uppföljare och uppföljare... Iof en slags uppföljare kanske, men den utspelar sig väl före den andra filmen? Med tanke på att den heter The beggining?

Link to comment
Share on other sites

[citat=Adam88][citat=TDA]Vilken remake? Mig veterligen finns det bara en remake av Motorsågsmassakern, och det här är en uppföljare (prequel) till den.[/citat]

 

 

Vilket år kom den remake du talar om?

Uppföljare och uppföljare... Iof en slags uppföljare kanske, men den utspelar sig väl före den andra filmen? Med tanke på att den heter The beggining?[/citat]

 

1974 kom originalet, 2003 kom remaken. Och nu kommer filmen om hur allt började. Och det är en prequel precis som TDA skrev.

Link to comment
Share on other sites

Hatar nyinspelningen, den är ju som vilken annan skräckfilm som helst, originalet var verkligen och fortfarande är i en klass för sig. Sen att man ska mjölka ut det här beginning-konceptet är verkligen patetiskt. Det bästa med originalet var att allt var så suggestivt, numera är det bara extremt och groteskt, ju mer hysteriska utfall desto bättre verkar vara mottot.

Link to comment
Share on other sites

[citat=final_cut]Hatar nyinspelningen, den är ju som vilken annan skräckfilm som helst, originalet var verkligen och fortfarande är i en klass för sig. Sen att man ska mjölka ut det här beginning-konceptet är verkligen patetiskt. Det bästa med originalet var att allt var så suggestivt, numera är det bara extremt och groteskt, ju mer hysteriska utfall desto bättre verkar vara mottot.[/citat]

 

Verkar onödigt att hata remaken när man bara kan strunta i den. :) Originalet är ju fortfarande lika bra oavsett antal uppföljare och remakes. Själv gillar jag utseendet på remaken och tycker att den funkar i övrigt också. Sen tillhör det ju lite av den pågående skräckvågen att man ska vara extrem och grotesk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...