redwoodmovies Posted August 31, 2002 Posted August 31, 2002 Jag undrar hur mycket brus man kan redigera bort i efterhand, och i så fall med vilket program? 0 Quote
henrik sandén Posted September 7, 2002 Posted September 7, 2002 Tja... det är väl i princip omöjligt att ta bort brus... jag vet inga knep iaf. 0 Quote
Ronnie Posted September 8, 2002 Posted September 8, 2002 Vilket sorts brus talar vi om? Bild- eller ljudbrus? 0 Quote
Peter81 Posted September 16, 2002 Posted September 16, 2002 Dubba. Eller pröva att sänka basen 0 Quote
Peter81 Posted September 16, 2002 Posted September 16, 2002 Fel av mig. Vi sänkte basen för att få bort ett brummande ljud det funkade men brus är något annat. 0 Quote
Opus Posted September 16, 2002 Posted September 16, 2002 Väldigt svårt att redigera bort brus, särskilt i större mängder. Då ska man ha proffsutrustning. Dubba funkar i vissa lägen, så det går ju alltid att göra ett försök. Annars är ju ett tips att skaffa en bättre mic och använda puff för att undvika brus... 0 Quote
Magnus Posted April 24, 2003 Posted April 24, 2003 Just det...se till att göra det rätt från början. Skit in, skit ut heter det ju... 0 Quote
Snask_Ragnar Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Har använt den här metoden, tycker den funkar riktigt bra (är amatör-ulta-über iofs) Adobe Audition behövs. http://www.wrigleyvideo.com/videotutorial/tutdes_audition_noise.htm EDIT: Märkte iofs att tråden e typ 3 år gammel.. oh well, kanske nån annan kan ha nytta av länken :P. 0 Quote
kaktus Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Det går att ta bort ganska mkt brus faktiskt, har gjort det i några av mina filmer fast jag har tagit hjälp av min kompis som är duktig på det.. bruset ligger oftast på 7000-1000Hz iaf. 0 Quote
Jontish Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Skitlätt med några program.. man tar bara bort frekvenserna bruset ligger på.. Men ant7ar att tråden e lite gammaL:p 0 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.