Jump to content

The Wheelchair race2005


Nilsson

Recommended Posts

Tuff idé som behöver lite fler och mer innovativa kameravinklar för att få bort den där hemska hemvideolooken. Få ner kameran i höjdled. och att musiken loopade var inte värst lyckat, men tempot satt iallafall fint. Jag skulle vilja se en remake/sequal där detta är åtgärdat... fick mig att tänka på Death Race 2000, en av er inspirationskälla eller?

Link to comment
Share on other sites

vad var meningen med detta? vad hade filmen för syfte? varför hade den enda kille med vit tröja inga ben först och sen brottas han på marken där han har ben och sen försvinner de igen när han hoppar upp på rullstolen? inte för detta är filmens största problem. nej bättre kan ni....lycka till!

Link to comment
Share on other sites

Vi fick idén när vi hitta rullstolarna, vi hade inget manus eller nånting. Det är som inget syfte i filmen, vi lekte bara litegrann, man måste ju prova sig fram för att få till det bättre. Sen hade vi bara en kamera, så man måste göra om tagningarna om och om igen, men som sagt, vi hade inget manus eller storyboard, vi fick idén på plats och slog till.

 

 

tack för tipsen!

Link to comment
Share on other sites

Du ber om en ärlig kommentar och det var det du fick. Som du själv sa, ni hade inget manus eller storyboard, vad vill du man ska säga, att den var bra eller? Den var inte rolig, inte bra filmad, inte bra klippt, inte bra tänkt inte bra någonstans.

 

Sorry. Börja nästa gång med seriöst manus/storyboard/pre-production/casting/klippning/ljudbearbetning/musikbearbetning och avsluta sedan med för och eftertexter så kanske det är något värt att se.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...