Gå till innehåll

The Wheelchair race2005


Nilsson

Recommended Posts

Tuff idé som behöver lite fler och mer innovativa kameravinklar för att få bort den där hemska hemvideolooken. Få ner kameran i höjdled. och att musiken loopade var inte värst lyckat, men tempot satt iallafall fint. Jag skulle vilja se en remake/sequal där detta är åtgärdat... fick mig att tänka på Death Race 2000, en av er inspirationskälla eller?

Länk till kommentar
Share on other sites

vad var meningen med detta? vad hade filmen för syfte? varför hade den enda kille med vit tröja inga ben först och sen brottas han på marken där han har ben och sen försvinner de igen när han hoppar upp på rullstolen? inte för detta är filmens största problem. nej bättre kan ni....lycka till!

Länk till kommentar
Share on other sites

Vi fick idén när vi hitta rullstolarna, vi hade inget manus eller nånting. Det är som inget syfte i filmen, vi lekte bara litegrann, man måste ju prova sig fram för att få till det bättre. Sen hade vi bara en kamera, så man måste göra om tagningarna om och om igen, men som sagt, vi hade inget manus eller storyboard, vi fick idén på plats och slog till.

 

 

tack för tipsen!

Länk till kommentar
Share on other sites

Du ber om en ärlig kommentar och det var det du fick. Som du själv sa, ni hade inget manus eller storyboard, vad vill du man ska säga, att den var bra eller? Den var inte rolig, inte bra filmad, inte bra klippt, inte bra tänkt inte bra någonstans.

 

Sorry. Börja nästa gång med seriöst manus/storyboard/pre-production/casting/klippning/ljudbearbetning/musikbearbetning och avsluta sedan med för och eftertexter så kanske det är något värt att se.

Länk till kommentar
Share on other sites

  • 3 veckor senare...

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...