Jump to content

Vi passerar 30 000 inlägg


Pace

Recommended Posts

Den 26 januari i år passerade vi [thread=3047]20 000 inlägg[/thread]. Nu är det dags igen genom att plussa på med ytterligare tio tusen inlägg.

 

Inlägg nummer 30 000 skrevs av Emil_sc den 28 maj klockan 16.20. Grattis!

 

I skrivande stund är det 4 232 ämnen, 30 938 inlägg (på elva dagar har alltså drygt tusen inlägg skrivits!) och 2 487 medlemmar. Detta gör Voodoo Film till det i särklass största forumet för fimskapare i Sverige, och kanske till och med i Skandinavien.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Oj, villken ära

jag är ingen talare så jag ska försöka hålla mig kort

först vill jag tacka min Mamma och Pappa och alla mina vänner som gjort detta möjligt.

 

Hmm, börjar på mitt städjobb under sommaren snart, så när jag ändå är i farten kan jag väll damma av film i väst också.

 

Tack så mycket!

Link to comment
Share on other sites

[citat=Pace].....I skrivande stund är det 4 232 ämnen, 30 938 inlägg (på elva dagar har alltså drygt tusen inlägg skrivits!) och 2 487 medlemmar. Detta gör Voodoo Film till det i särklass största forumet för fimskapare i Sverige, och kanske till och med i Skandinavien.[/citat]

 

Njaaa, jag tror nog att den http://www.filmshooting.com är störst i Norden (den är baserad i Norge), bara en snabb räkning baserat på antal sidor med trådar (397 st) gånger ett lågt genomsnitt med trådar per sida (20 st) blir det 8000 trådar.

 

Och det är säkerligen mer omkring 25 trådar per sida ;) Jag har räknat lågt så att jag definitivt inte överdriver i alla fall. :)

Link to comment
Share on other sites

[citat=Uppsala BildTeknik]Njaaa, jag tror nog att den http://www.filmshooting.com är störst i Norden (den är baserad i Norge), bara en snabb räkning baserat på antal sidor med trådar (397 st) gånger ett lågt genomsnitt med trådar per sida (20 st) blir det 8000 trådar.

 

Och det är säkerligen mer omkring 25 trådar per sida ;) Jag har räknat lågt så att jag definitivt inte överdriver i alla fall. :)[/citat]

 

Den webbplatsen/forumet riktar ju sig inte enbart till den nordiska eller norska publiken och skriver dessutom bara om smalfilm. Så jämförelsen är väl inte helt korrekt. Men visst, forumet har självklart fler inlägg.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

[citat=Pace]Den 26 januari i år passerade vi [thread=3047]20 000 inlägg[/thread]. Nu är det dags igen genom att plussa på med ytterligare tio tusen inlägg.

 

Inlägg nummer 30 000 skrevs av Emil_sc den 28 maj klockan 16.20. Grattis!

 

I skrivande stund är det 4 232 ämnen, 30 938 inlägg (på elva dagar har alltså drygt tusen inlägg skrivits!) och 2 487 medlemmar. Detta gör Voodoo Film till det i särklass största forumet för fimskapare i Sverige, och kanske till och med i Skandinavien.[/citat]

 

Om in är störst får väl vi titulera oss som "växer snabbast" ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...