Jump to content

GH5: artifakter i solljus?


MultiMediaMange

Recommended Posts

Jag håller på att testa min nya Panasonic GH5 och har mest provat inomhus hittills, på grund av väder. Efter att ha provat att filma i solljus så har jag noterat problem med filerna vid uppspelning. Har använt C4K-formatet, precis som tidigare tester och har inte haft några problem med materialet hittills. Bitraten och minneskortet borde inte vara något problem, då jag använder ett Lexar Professional UHS-II som ska klara 260 MB/S. Laddade upp ett kort klipp till drive och delar det här, så ni kan se vad problemet är.

 

https://drive.google.com/open?id=0BxbuwVLKpgmwNDJjS0JKMkQzc3M

 

Några tankar om vad problemet kan vara?

Link to comment
Share on other sites

Funkade tydligen i Premiere även för mig men dock blev programmet instabilt när jag försökte ladda in flera olika klipp. Antar att det är något som fixas i kommande uppdateringar och det viktigaste är ju att kameran fungerar. Jag är nöjd med bildkvalitén i alla fall. :)

 

Kasta en nit mot Adobe sådär när du fått allt att funka ;) Är PPro "instabilt" så börja med att se till att du har de senaste codecs installerade, att din media cache och mediafiler finns på stabila diskar, och fungerar det fortfarande halvtaskigt kan du alltid posta dina specs så kan nog Max säga ett eller annat om vad problemet kan tänkas vara :bire

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...