Gå till innehåll

MultiMediaMange

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Utmärkelser för MultiMediaMange

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Funkade tydligen i Premiere även för mig men dock blev programmet instabilt när jag försökte ladda in flera olika klipp. Antar att det är något som fixas i kommande uppdateringar och det viktigaste är ju att kameran fungerar. Jag är nöjd med bildkvalitén i alla fall. :)
  2. Såg inte heller några när jag tittade på filmen i drive. Kanske är det bara så att datorn hade problem med uppspelningen av någon anledning, men VLC brukar kunna spela upp det mesta utan problem och problemen återkom varje gång jag spelade upp.
  3. Jag håller på att testa min nya Panasonic GH5 och har mest provat inomhus hittills, på grund av väder. Efter att ha provat att filma i solljus så har jag noterat problem med filerna vid uppspelning. Har använt C4K-formatet, precis som tidigare tester och har inte haft några problem med materialet hittills. Bitraten och minneskortet borde inte vara något problem, då jag använder ett Lexar Professional UHS-II som ska klara 260 MB/S. Laddade upp ett kort klipp till drive och delar det här, så ni kan se vad problemet är. https://drive.google.com/open?id=0BxbuwVLKpgmwNDJjS0JKMkQzc3M Några tankar om vad problemet kan vara?
  4. Håller på med att experimentera med Element 3D i After Effects. Modellerade ett enkelt rymdskepp och tilldelade fönstret ett material som jag sedan i Element gav ett genomskinligt material. Sedan placerade jag ett videoklipp inuti modellen så att klippet skulle synas igenom fönstret. Problemet är att den inte gör det om jag inte väljer ett Blending mode som Add. Men då kommer även icke genomskinliga delar av skeppet att synas igenom och då förstörs effekten. Hur ska jag göra? :q
  5. Har redan blender men hade ingen aning att den kunde tracka. Tack så mycket!
  6. Ja, Cameratracker jag jag funderat på. Verkar inte som om man kan ladda ner den tidigare versionen utan man måste maila om det men det skulle kanske i så fall vara en lösning. Det finns tre versioner och en är synnerligen billig, men jag förstår inte riktigt vad man menar med "Render".
  7. Det finns kanske utbildningsversioner, men för 11000 tror jag det finns mer prisvärda alternativ. :l
  8. Håller på att jobba med en äldre version av Adobe Master Collection (CS5.5), eftersom det råkar vara vad jag har och känner mig bekväm med. Då jag även gillar att hålla på med specialeffekter så skaffade jag Element 3D till A.E och är nöjd, men jag har fått en hel del problem eftersom det saknas 3D tracker i den versionen. Bäst vore såklart att bara skaffa CC och använda alla fördelar som kommer med den tjänsten men då jag inte i nuläget jobbar med film professionellt så känns den återkommande kostnaden som något jag helst vill undvika även om jag skulle kunna få en lärarversion. Som jag ser det så har jag två alternativ: Antingen skaffar jag CS6 (för okänt pris, eftersom Adobe inte skriver ut priset) och använder den tracker som finns där, eller så skaffar jag en plugin som sköter trackingen och håller mig till den nuvarande versionen. Vad är bäst och vilken tracker är i så fall mest prisvärd?
×
×
  • Skapa nytt...