Jump to content

Volym åker upp o ner i Adobe P.


Nicke1604319939

Recommended Posts

Adobe premiere elements 13

 

Tar jag upp ljudmixningsrutan ser man volymreglaget åka upp och ner som det vill. Och det kvittar för övrigt vad jag ändrar i den rutan så ändrar det tillbaka sig själv. Kan tex inte välja bort nåt ljud där utan att det kommer tillbaka, kan inte sänka nåt ljud utan att det höjs tillbaka. Kan inte höja nåt ljud utan att det sänks tillbaka. Kort sagt inget funkar i den rutan. Har jag utan att veta om det råkat klicka i rutan "se till att inget i programet funkar"?

Har aldrig ens varit i närheten förut att bryta sönder en orginal-CD. Sätter mig i bilen och drar iväg en sväng nu för att undvika det. Är så förbannad så jag skakar.

Link to comment
Share on other sites

Har sökt på keyframing men inte riktigt förståt det i programmet. Tror inte det är en bugg då det funkade förut. jag löste det igår, på ett omständigt sätt dock. Har postat på ett annant forum om hjälp också. Får se hur det går. Uppdaterar när/om det löser sig. tack för era svar.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tänkte bara snabbt uppdatera. Hade på nåt sätt nånstans i burken (inte i progget) aktiverat så att alla musrörelser styrde reglagen i Adobe. Minns inte ens nu exakt var jag löste det, men klickade bort en ruta med typ "mouse movements" nånstans.

Det hade alltså inte med Premiere att göra.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...