Jump to content

Rullmåttband för B-foto


lindgrenjoel

Recommended Posts

Hej, jag heter Joel och jag jobbar som C och ibland B-foto och jag är på jakt efter ett måttband. Jag är ute efter den här sortens måttband measuring tape 10m cm/inch pointed beginning, 24,50 € (hemsidan verkar inte skicka till sverige). Är det någon som vet var man kan köpa denna sortens måttband? jag har kollat med både Dagsljus och LoB och ingen verkar ha några.

 

Tacksam för alla tips!

Link to comment
Share on other sites

Vad är det exakt som kännetecknar "denna sortens" måttband? Är det något särskilt med just den länkade sorten som du är ute efter? 10+-meters måttband på rulle med vev säljs i vilken järnaffär som helst (ex Biltema, Clas Ohlson, Jula).

 

Allt med måttindikator fungerar, även klassisk linjal (även om användningsområdena är tveksamma och de flesta objektiv mäter i feet och inches). Den enda fördelen med verktyg gjorda för just film är att du vet att de klarar jobben, då måttband on-set i de flesta fall används bra mycket mer frekvent och inte alltid under de mest kontrollerade situationer. Sen kostar de ju inte mycket mer än vanliga måttband

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...