Jump to content

Kompanjon till webb-tv-projekt


webbtvprojekt

Recommended Posts

Vi är ett it-företag som har funnits sedan 1995. Vi utvecklar programvaror som vi även tillhandahåller support för. Vi utvecklar även webblösningar mm.

 

Den senaste tiden har vi startat ett projekt med webb-tv där vi nu söker en "kompanjon”.

 

 

 

Till projektet med webb-tv söker vi en kompanjon som vill vara med och utveckla den verksamheten. Det mesta av tekniken finns redan, men ska naturligtvis utvecklas och optimeras. Vi siktar på att göra högkvalitativa inspelningar med flera kameror som spelas in och, om kunden vill, streamas direkt på internet.

 

Tekniken består i kameror med broadcastkvalitet, bildmixer, ljudmixer, ljus mm. Idag får utrustningen plats i en vanlig personbil, men för att utveckla verksamheten behövs ev en sk flightcase byggas där allt är färdiginstallerat som då tar lite större plats. En grundidé med hela projektet är att det ska vara en rimlig prisnivå för kunden och för att åstadkomma det skapar vi bra lösningar så att inspelningen kan komma igång med minimala förberedelser.

 

Uppdragen kan bestå i föreläsningar, event, bolagsstämmor, idrottsmatcher, dop, bröllop, utbildningar, shower med mera.

 

Detta är ingen traditionell jobbannons eftersom vi inte erbjuder någon anställning. Vi söker istället en person som vill vara med och utveckla projektet, testa och optimera utrustning, göra några skarpa provjobb för kunder, marknadsföring och jaga jobb med mera.

 

Till en början kan det bli en del obetalt arbete, men så fort projektet börjar generera intänkter betalas ersättning. Man kan se detta som att starta ett eget företag och då krävs ofta en hel del obetalt arbete till en början. I detta projekt slipper den sökande dock den ekonomiska risken eftersom det mesta av tekniken redan finns.

 

Vi söker dig som kanske har lite erfarenhet av it, media, tv, video eller foto. Huvudsaken är att det finns ett genuint intresse för projeketet. Vi har kontor hyfsat centralt i Västerås och det är en fördel om du också håller till där.

 

Skickas oss ett mail om du tycker att det låter intressant. Berätta lite om din bakgrund och vad du kan tillföra projektet. Vi hörs?

 

Mail: webbtvprojekt@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Så nån ska fixa allt åt er och få betalt sen kanske glöm det

 

 

Nej, så var inte tanken. Det finns en fungerande verksamhet och första jobbet är i april. Det vi behöver är någon som vill hjälpa till och utveckla och ta det till nästa nivå. Man kan se det som att starta eget företag och då brukar det krävas många tusen timmars oavlönat arbete innan det ger lönsamhet. Här finns det mesta färdigt och så fort det finns ett jobb så blir det betalt. Jag skulle se detta som världens möjlighet!

Link to comment
Share on other sites

Vad heter IT-företaget?

 

Vad är det för slags broadcast/ENG kameror ni tänker använda?

 

Vore intressant att veta lite mer om er: länk till hemsida, tidigare uppdrag, bakgrund, etc. Känns som ni vill ha info om någon som kan jobba för er, men ni vill inte tala om vilka ni är själva...

 

 

Jag vill inte lägga ut för mycket detaljer på nätet eftersom projektet inte är helt färdigt ännu. Jag berättar gärna mer om det och är du intresserad så skicka gärna ett mail.

 

Jag tyckte att jag var tydlig, men jag upprepar... Det handlar inte om att jag behöver en kameraman eller liknande för ett visst jobb. Det jag söker är en kompanjon som kan hjälpa till att driva och utveckla projektet och som självklart dessutom är med vid produktioner.

 

Vi har jobbat med it i 20 år, programutvecking och annat. Detta är ett nytt projekt som kan ses som ett nytt företag.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...