Jump to content

webbtvprojekt

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Jag vill inte lägga ut för mycket detaljer på nätet eftersom projektet inte är helt färdigt ännu. Jag berättar gärna mer om det och är du intresserad så skicka gärna ett mail. Jag tyckte att jag var tydlig, men jag upprepar... Det handlar inte om att jag behöver en kameraman eller liknande för ett visst jobb. Det jag söker är en kompanjon som kan hjälpa till att driva och utveckla projektet och som självklart dessutom är med vid produktioner. Vi har jobbat med it i 20 år, programutvecking och annat. Detta är ett nytt projekt som kan ses som ett nytt företag.
  2. Vi är ett litet företag där vi är två som arbetar, men bara en av oss jobbar med detta projekt. Vill du veta mer kan jag maila dig?
  3. Nej, så var inte tanken. Det finns en fungerande verksamhet och första jobbet är i april. Det vi behöver är någon som vill hjälpa till och utveckla och ta det till nästa nivå. Man kan se det som att starta eget företag och då brukar det krävas många tusen timmars oavlönat arbete innan det ger lönsamhet. Här finns det mesta färdigt och så fort det finns ett jobb så blir det betalt. Jag skulle se detta som världens möjlighet!
  4. Vi är ett it-företag som har funnits sedan 1995. Vi utvecklar programvaror som vi även tillhandahåller support för. Vi utvecklar även webblösningar mm. Den senaste tiden har vi startat ett projekt med webb-tv där vi nu söker en "kompanjon”. Till projektet med webb-tv söker vi en kompanjon som vill vara med och utveckla den verksamheten. Det mesta av tekniken finns redan, men ska naturligtvis utvecklas och optimeras. Vi siktar på att göra högkvalitativa inspelningar med flera kameror som spelas in och, om kunden vill, streamas direkt på internet. Tekniken består i kameror med broa
×
×
  • Create New...