Jump to content

Ny trailer till svensk Star Wars-film


RasBat

Recommended Posts

År 2005 inleddes arbetet med den svenska Star Wars-fanfilmen Threads of Destiny. Nu, snart tio år senare, är filmen klar. Star Wars: Threads of Destiny har premiär på nätet 23 februari, och den senaste trailern har anlänt. Handlingen i den engelskspråkiga långfilmen utspelar sig 94 år efter Return of the Jedi.

 

Link to comment
Share on other sites

Nostalgiskt, kommer ihåg att jag såg en äldre trailer för säkert 5-6 år sen, ska bli kul att se filmen, måste kännas skönt att bli klar med det här superambitiösa projektet!

Hur många mantimmar har ni lagt in?

 

Tack så mycket! Det är i ärlighetens namn en surrealistiskt känsla att projektet äntligen närmar sig att bli färdig. Projektet har varit en så stor del av mitt liv under de åren som de tagit och hur många timmar som jag lagt ner och hur många timmar som alla andra lagt ner runt om i världen, jag vet inte. Kort och gott är det otaliga timmar, blod, svett och tårar som smit den här filmen. Tack vare att de tagit så här lång tid att färdigställa filmen för att den varit så komplex (110 minuter!!) så har hemmatekniken hunnit ikapp med vår vision.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...