Jump to content

Choice


occasus

Recommended Posts

Jag gillar den som den är, tycker inte om att fylla ut filmer bara för längdens skull. Men man vet aldrig, jag kanske gör en remake i framtiden!

 

Den är inte inspirerad av Stanislav Lem medvetet iaf. Var tvungen att kolla upp vem det var. Har endast sett remaken på Solaris. Har den här killen gjort nåt liknande Choice?

Link to comment
Share on other sites

Han har skrivit en bok som heter "Rymddagböckerna" (minns inte vad den heter på eng), och i den finns det en historia om en kille som färdas i rymden och kommer in i nåt magnetisk fält av nåt slag(det var länge sen jag läste den). I vilket fall som helst så uppstår det olika tidsfält i rymdskeppet, så när han vaknar i sin säng står en kopia av honom och tittar ner på "sig själv".. sen dyker det upp flera stycken och alla ska försöka övertyga de andra om vem som skall ta befälet och de börjar slåss och ja... det går inte att förklara men den är så otroligt välskriven att det är läskigt! Jag har inte garvat så mycket i hela mitt liv! Påminner lite om "Liftarens Guide Till Galaxen", fast den här boken kom tidigare. Läs den, väldigt inspirerande.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...