Jump to content

Reklamfilm Uppsala


sparq

Recommended Posts

Vill du vara med och spela in reklamfilm i Uppsala 3 augusti?

 

Reklamfilmen kommer att vara en minut lång och publiceras på webben och länkas till från ett e-postutskick till jurister. Det handlar om att marknadsföra en tjänst där en stor mängd information kan göras sökbar för jurister vid utredning vid exempelvis företagsspionage. Företaget är väletablerat och ledande inom sitt verksamhetsområde.

 

Projektet är framförallt en möjlighet för den som vill bygga på sin erfarenhet och portfolio. Men kan också vara intressant för den med större erfarenhet i och med att projektet innebär stor konstnärlig frihet och större inflytande i projektet. En större del av ersättningen från företaget kommer att gå till att hyra filmutrustning men det finns en del pengar som kan gå till accessoarer och viss ersättning till den som har erfarenhet inom sitt område.

 

Vi har en kvinnlig skådespelare som kommer att spela advokat. Skådespelaren, miljö, bakgrundsmusik, filmning och redigering är tänkt att anpassas för att ge ett gediget seriöst och samtidigt modernt nästan framtida uttryck. Mer information om skådespelaren eller manus kan fås vid förfrågan. Även makeup-artist och hårstylist kommer att anlitas.

 

Det handlar inte om en sån där tråkig krängande reklamfilm utan den behöver vara tillräckligt intressant för att tittarna inte ska stänga ner klippet och tillräckligt förtroendeingivande för att en advokat ska våga använda sig av tjänsten.

 

Jag som är projektledare för detta studerar informations och kommunikationsteknik på Uppsala universitet. Vill du veta mer eller är intresserad av att delta så är det bara att skriva nedan. Jag nås även på telefon: 0763-667998.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...