Jump to content

Natasha


ungfilm

Recommended Posts

Filmen gjordes som 'en kul grej' på en dag. Jag kom på idén på morgonen, sen spela vi in på eftermiddagen (2h). Sen redigera jag and here we are.

 

Handling:

Två trettonåriga pojkar som är bästa vänner har sedan barndomen varit kära i en och samma flicka som de båda inte känner, Natasha. En vacker men blåsig dag i Juni förändras deras attityd till varandra, när en av pojkarna berättar om sin plan att se Natasha naken, det tolerar inte den andra. Nu måste Natashas hjärta vinnas till varje pris, men vem vinner och vem förlorar i kärlekens spel där allt är tillåtet?

 

Kommentarer är som vanligtvis väldigt uppskattade.

 

http://hem.passagen.se/unrealworks/nat_med.WMV

 

Beklagar kvalitéten , blir så med filmer över tio minuter och lite webbutrymme.

Link to comment
Share on other sites

Njaa, ungfilm, det här var ärligt talat för segt. Jag tittade i 8 minuter men gav sen upp. På dessa 8 minuter hade du i stort sett inte berättat nåt. Jag vet ju inte upplösningen, men kanske skulle den göra sig bäst som en 3-minutare? Men tänk på att det är storyn som gör en film, är den inte tillräckligt intressant, trovärdig och fängslande finns det ingen anledning att titta. Tyvärr. Men fortsätt, fortsätt, fortsätt, man kan bara bli bra genom att hålla på..

Link to comment
Share on other sites

Jag antar att det är skillnad att se den på tv jämfört med dator. Men det är antagligen fortfarande för segt då med. Att jag inte berättat nåt efter åtta minuter, har jag dock svårt att hålla med om eftersom det inte är sant.

Sen var du om du nu har sett 8 minuter, ca två minuter ifrån finalen. :)

Jag skall försöka klippa den, det blev väldigt mycket musik och lite dialog, men musiken är ju där för att förstärka lite om vad det handlar om.

 

Street, jag höll kameran. Så springde jag runt med den, lite hursomhelst, fotot blev väldigt improviserat. Men det ser rätt okej ut ibland.

 

Tack för kommentarerna.

Link to comment
Share on other sites

Det händer ju precis ingenting alls. Och om det händer så kommer det bort i all ingenting. Jag fattade nog inte ens vad filmen vill berätta. Men, jag har ett annat förslag. Ta bort allt ljud och kör hela låten rakt över och vips blir det en kandidat till MTV. Det är inte långt ifrån hur de flesta rockvideor på teve ser ut idag.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...