Jump to content

The Ten Commandments (2007)... o.O???


jmalmsten

Recommended Posts

WTF??? Här sitter jag och surfar runt lite bland Quicktimes fina trailrar (jag hackar mycket på Apple, men deras trailersida är hitintills oöverträffad;)) och vad skådar min vänstra snabel? En LSD-tab? Nej, inte riktigt... men den trippen jag fick från denna trailer var inte långt därefter... För jag fick lov att kolla min almanacka... jag är ju helt säker på att det inte är 1987... Animationskvaliten kan väl inte tagit ett kliv bakåt 20 år???

 

Men jo...

 

http://www.apple.com/trailers/independent/thetencommandments/trailer/

 

Jag vill inte basha kristna i allmänhet, men det här tar tamefanimig priset. Får man inte mer för kollekten i dagens samhälle så kan dom ju ge upp och istället damma av den gammla Charlton Heston-rullen och skicka runt den på en världsturné. För det här kan ju inte göra den kristna kyrkan annat än orätt... Plus att en rerelease av DeMilles storslagna spektakel skulle nog kosta lika mycket som det här kafferastarbetet>_<...>

 

Avslutningsvis... ja... vad kan man säga... Det kanske finns en anledning till att röster spelas in innan animationerna görs därborta i amerikat.;)

 

Till sist... Tur att jag inte är frälst... för då kanske jag hade blivit förolämpad av trailern:p

Link to comment
Share on other sites

Hehe, ser ut som dataspelen mina ungar spelar. Kanske det är en medveten look? Fast i så fall kanske man borde göra ett spel istället? Hur lockande är det att tex spela nån sorts online-pc-spel och spela in en timme, sätta för- och eftertexter och köra resultatet på bio?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...