Jump to content

Docka


ungfilm

Recommended Posts

vore det inte bäst att använda sig av chroma key i detta fall..? hur man ska göra det beror ju på kameravinklar och sådant.. att köra bil i full fart framför en bluescreen kanske inte går men en vinkel inifrån bilen kanske funkar... kolla på lite filmer och se hur de har klippt och sådant..

Jag kommer och tänka på slutscenen i Jackass the movie faktiskt, fast där blir ju personen som blir påkört mos och det kanske inte är det du är ute efter.

 

en docka vore säkert snyggast om man inte är bra på att använda sig av chroma key. Men då måste man kunna göra en snygg docka också.. och som sagt; bilen kan ta skada!

 

Vill man göra det så enkelt som möjligt behöver man ju inte visa själva krocken utan först bara en vinkel från "offrets" ögon och sedan inifrån bilen där man ser skräcken i hans/hennes ögon och så PANG. Tillsist en scen där offret flygger in i bild...

 

man får väl prova sig fram..

Link to comment
Share on other sites

Jag tycker att chromakey låter som ett bra alternativ, men varför inte bara ta och ställa personen framför blue/greenscreenen istället för bilen? (så opraktiskt :P)

 

Bara låta skådespelaren stå där och hoppa och vrida sig lite, sedan gör man så han flyger illa i luften.

 

Borde fungera finfint ;)

Link to comment
Share on other sites

men hur ska man göra om gubben ska flyga över bilen... då funkar de väl itne me chroma key... eller, om han blir överkörd å hamnar under bilen funikar de nog ganska lätt... om ni tänker att personen ska flyga över bilen... vad snurrar då för tankar omkring?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...