Jump to content

FatPete

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • Name
  Petter
 1. Okej, kanske borde definierat "gore". Gore är alltså en synonym till splatter - blod, inålvor, köttslamsor, etc. Alltså, hur man gör sjyssta lemlästningar, och liknande saker. Tack för tipset, orange, men vi kommer inte ha automatvapen i filmen som det ser ut nu.
 2. En lätt plast-ställning, täckt med skumgummi, och med kläder på. Skadar inte bilen. Sätt på nån skyddsplats på bilen för lacken också, om du är orolig. Fysiska SFX for life! :D
 3. Ja, det låter ju bra! Men hur får man tag på latex? Och, är det så lätt att arbeta med som det ser ut? Det finns ju iofs en oändlig massa guides på internet om hur man gör det, så det borde nog lösa sig ändå.
 4. Förresten - har du problem o fylla upp till 500? Du e ju filmare, handla band till kameran :) Dom har ju sånt också (plus CD-R o annat som man alltid behöver). Eller, dra på med en riktig högtrycksspruta; http://www.jula.se/item_info.asp?id=14956 Den borde man ju kunna köra utan o fyll amed vatten, o få till ORDENTLIGT tryck (kanske för mycket, dock). En annan fråga (jag gör en egen tråd sen om ingen svarar :) ) - borde man inte, i t.ex. en splatterfilm, kunna bygga kroppsdelar, etc., av byggsilikon som man färgar? Det kan man ju också köpa på Jula, i så fall...
 5. Tobbger - Ja, det var det filmklippet jag utgick från också, men funderade om det kanske fanns andra vägar att gå... Typ gaspatroner - borde det inte gå att koppla ett paintball-gevär till en slang, egentligen? I alla fall, tack som fan för Jula-adressen, jättebra!
 6. Skall spela in en zombie-film av den gamla skolan, och tar gärna emot bra ideér på coola effekter. När jag säger 'gamla skolan', menar jag alltså helt utan dator-pålägg (kanske sätt flames från pistolerna, men that's it). Vi tänkte framför allt använda slaktavfall, smink, proteser (egenbyggen och köpta) och massa fantasi. Andra förslag?
 7. Tobbger - Ser underbart ut! Annars finns det ju mindre lustgaspatroner, som inte är dyra... Men frågan är om det trycket räcker? Hittade även en manuell spruta med 2 bars tryck, och det borde nog funka... Men, men - din inköpslista ser jävligt bra ut! Fråga bara - vart hittar jag det där? Du skriver om att beställa? Är det från internet då, eller? Adress? Tackar! Jag behöver också squibs - skall skjuta zombies i min kommande långfilm :)
×
×
 • Create New...