Jump to content

orange

Members
 • Posts

  573
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Interests
  Hemsidor, Film, Handboll

orange's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hej alla filmskapare! Anmälan till SFV-festivalen 2011 har öppnat. Skicka in ditt mästerverk! SFV-festivalen är en icke-kommersiell filmfestival (och Sveriges äldsta filmfestival). Kom och se bra kortfilm, lyssna på föredrag, delta i workshops, se utländska kortfilmer, SM i Minutfilm, prisutdelning samt knyt kontakter. Sista anmälningsdag för individuella klassen och filmskoleklassen är 2010-01-31. Sista anmälningsdag för SM i Minutfilm är 2010-02-28. På http://www.sfvfestivalen.se hittar du anmälan och all information. Har du tankar, frågor eller idéer så dela gärna med dig!
 2. Hej, Det är gratis inträde på festivalen och det går inte att anmäla sig. Det är bara dyka upp. Om det är fullt i visningslokalerna gäller först till kvarn. Nu är programmet ute på hemsidan också. Du är varmt välkommen!
 3. Jadå, det kan man. Vi har inga regler mot att filmen inte får ha visats tidigare. Bara den är producerad under 2009 eller 2010. Välkommen med din anmälan!
 4. Hej alla filmskapare! Nu är det dags för SFV-festivalen 2010. SFV-festivalen är Sveriges stora icke-kommersiella filmfestival (och Sveriges äldsta filmfestival). Kom och se bra kortfilm, lyssna på föredrag, se utländska kortfilmer, SM i Minutfilm, prisutdelning samt knyt kontakter. Sista anmälningsdag för individuella klassen och filmskoleklassen är 2010-02-01. Sista anmälningsdag för SM i Minutfilm är 2010-03-01. På http://www.sfvfestivalen.se hittar du anmälan och all information. Anmäl din film nu!
 5. Tack alla för en trevlig festival och för att ni kom förbi. Vi ses igen nästa år! Har ni några tankar om festivalen (bra/dåligt/idéer) så vore jag ytterst tacksam om ni ville maila dom till mig (rickard.westerlind@filmkrets.se) eller skriv här i tråden.
 6. Kul att höra. Ses på lördag. Håll utkik på hemsidan för programmet kan komma justeras lite innan lördag och det händer mycket ännu!
 7. Sten har rätt i hur SM i Minutfilm fungerar. Juryn för SM i Minutfilm kommer publiceras i nästa vecka. Förra året vann minutfilmen "Spegel" (om jag inte minns helt fel) som utspelade sig i ett badrum. Tyvärr finns ingen motivering eftersom det avgörs i cupformat på plats. Tror det var publiken också som avgjorde finalen med sin utslagsröst.
 8. I veckan fick vi klart att RED-kameran kommer till festivalen den 28.e mars. Är ni sugna att testa den? http://www.filmkrets.se
 9. Hej Sten Vi har diskuterat precis det (omdöme för varje film), men har inte kapaciteten eller tiden till det i år. Men vi siktar på det i framtiden. Att belöna individuella insatser gör vi redan. I varje klass ges diplom för foto, klippning, skådespel etc.
 10. Hej Nu finns evenemanget på Facebook så ni kan komma i kontakt med andra och bjuda in era vänner.
 11. Hej Sten Det kommer skickas ut bekräftelse till kontaktpersonerna för varje film så fort programmet är klart vilket det bör vara runt helgen den 7-8 mars. Förstår helt din tanke med mängden film. I år finns det bara utrymme för en festivaldag, men vi hoppas kunna utöka det kommande år. Om vi också ser en stadig närvaro vid festivalen. Bra med dina tankar, ska ta med mig dom när vi lägger programmet.
 12. Det är okej att göra det om du vill, men om du vill ha riktiga så kontakta mig så kan vi nog skicka dig ett gäng fina.
 13. Bra uppmärksammat. Vi har åtgärdat detta nu. Anledningen har varit att fokus legat på att få in filmer och alltså leda besökarna till anmälningsformuläret och meddela vilka sista anmälningsdatum som gäller.
 14. Hej Nej, det är faktiskt inte för pengarnas skull som en avgift finns. Det är för att (förut i alla fall) så skickade vissa in precis vad som helst som dom hade och anmälningsavgiften sattes in för att få lite mer kvalité på bidragen. Och bättre blev det. Dock är den inte lika självklar idag (har diskuterats i förbundet), men finns ännu så länge kvar.
 15. Hej alla filmskapare Nu är det inte långt kvar att anmäla sin film till årets upplaga av SFV-festivalen, filmfesten för alla. I år nysatsar SFV och det förväntas bli riktigt grymt. På http://www.sfvfestivalen.se hittar du anmälan och all information. Anmäl din film nu. P.S. Vinnaren i Amatärklassen vinner en fin kamera från Panasonic...
×
×
 • Create New...