Jump to content

Filmare_89

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Helsingborg
 • Job/title
  student
 • Name
  Joakim Ott

Filmskapande

 • Influences
  Postman Pat, Wallice & Gromit m.m. Nick Park och Steven Spielberg.
 • Interests
  Film, stop-motion, musik, kompisar, imitera.
 1. Var kan vi som animerar köpa en single frame motor till bolex H16 SBM kameror? Bolex i Sweitch har ingen single frame device. Vet någon om var man kan köpa en animationsmotor?
 2. Filmare_89

  Morphing

  Vad det gäller Morphins munnrörelser så innebär det att Du byter ut olika munutryck till ett tal. Att anvönda samma munn av lera rekomenderar jag inte, ser bättre ut med att byta ut munnarna. Lycka till med Din morphinfilm:)
 3. Jag tänkte göra filmtest med super8 Ectachrome 64 (som är den nya super 8 reversalfilmen, efter kodachrome 40). Var ska man framkalla filmen?
 4. Jag har en Bolex H-16 SBM. Jag är kunnig på att använda kameran, men har inte animerat med den. Jag har sedan8 år tillbaka varit farcinerad i animation och har animerat på dv. Men det kanske är på tiden att filma med negativ film på 16mm. Eller finns det några fördelar med att animera med min 16-kamera?
 5. Jag har Animator DV och gör väldigt bra kvalite-filmer med den.. animationer. Men jag har också en 16mm kamera. Bra ide att kombinera video och film? Bra ide att börja animera med 16mm-kameran(dyrt) eller är det bäst att bara animera digitalt?
 6. Du kan framkalla 16 mm och uppåt på filmlabbet "Barrandov - studios" i Tjeckien. Billigare att framkalla filmer där än i Tyskland som betalas för euro. I Tjeckien betalr du med Khoron (1/3)
 7. Tack för tipset! Hur gör du för att få horisonten att bli ljusare?
 8. Jag läste för ett bra tag sedan här om att man kunnde göra himmel till stop-motionfilmer av kartong och sen måla det. Kommer inte ihåg vilken typ av målarfärg som blir snyggast till himmel. Vet du det?
 9. vad heter köpenhamns filmlabb som kan ta 16 mm?
 10. Hur bygger du träden till filmen och vilket material använder du till träden och buskarna?
 11. Vilka slags fotolampor använder du för lera? smälter inte leran?
 12. Jag är en kille på 17 vintrar som just har blivit medlem här på voodofilm. Jag behöver hjälp av någon som förstår sig på hur man kan bygga en bra docka för stop-motion animation. Har innan jobbat med lego men det är för stelt:)
×
×
 • Create New...