Jump to content

jackpac

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. haha vilken jävla film haha.. jag diggar hitler masken, den såg trolig ut på nått sätt haha :)
 2. du kan göra rök i Adobe Aftereffects. men det är ganska svårt om man inte kan det. finns förmodligen tutorials. det blir såklart digital rök, men det ser troligt ut om man gör det rätt :)
 3. jag har testat en annan kabel, har testat i en annan dator mitt enda hopp är att testa annan kamera då. men har problem att hitta någon att låna av :) tack för tipsen :)
 4. ingen som har någon lösning? använder winXP SP2 på min AMD64 3500+ 1.5GB DDR ATI Radeon X1950Pro
 5. haha så jävla grymt haha skinnsoffa av judeskinn hahahhaa helsjuk bra gjort grabbar :)
 6. Okej Ubbe, tack annars, jag tänkte också att det e JVC som är helt off alltså. dom borde fixa det :) men det är ju tur att det inte är min kamera iallafall :) får testa mer med sökning och så småningom köpa ny kamera, tack så jättemycket annars ubbe :) ha det bra! :)
 7. Hej gott folk, jag har en MiniDV kamera och jag har hört att JVC inte är så snällt mot firewire kort. Verkligen inte den jag har (GR-D30E). jag har firewire kort. det är hittat som 1394 port under nätverksanslutningar. jag kan inte Captura filmen från Kameran till datorn. jag har testat följande program - Windows Moviemaker - Pinnacle Studio 9 - Premiere pro 2.0 Teknik - Haft kamera och dator avstängda samtidigt - Formaterat & Installerat om datorn Datorn reagerar inte äns när jag har kameran ikopplad till firewiren och det enda alla programmen säger är: "device not connecte
 8. Ubbe, du tror inte du kan skriva inställningar sen tro? jag har samma problem, lånar för tillfället en JVC miniDV videokamera, och får inte igång firewiren på något sätt, har tilloch med installerat om datorn och provat med win moviemaker, pinnacle 9 och premiere pro 2.0. så det skulle varit kanon och jag hade varit tacksam!
 9. bra film. diggar den. den skrämde fan mig, härlig idé att han ser vad som kommer hända honom på tvn :) nu blev man lite rädd här hehe :) fortsätt så !
 10. jag har också ett tips, kolla in denna sidan http://www.soundsnap.com där finns också många ljudeffekter, loopar m.m!
 11. det finns bra mickar för 1000-1500 kronor också. http://www.musikborsen.se kolla främst på ADK a51e (många rappartiser använder denna och den har jag själv med) och sen finns ADK Vienna också, väldigt poppis och bra kvalité om du har ett bra ljudkort då.. glöm inte att du måste köpa mixer och sladdar till om du funderar på det, för detta är studio mickrofoner! :)
×
×
 • Create New...