Jump to content

Gilgond

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Tack för svaren :) Fler förslag är välkomna. Vad använder man stormembranare till då? Är det till instrument, vokalt, eller går det till både och? Och var kan man köpa en adk a51?
 2. Funderar på att köpa någon mikrofon, men det finns ju så många sorter, och jag är inte säker på vad man ska ha för något. Vad ska man ha till filminspelning? Där vill jag ju ha någon som kan ta upp ljud på ganska långt håll. Till vokalinspelning i efterhand? Behöver alltså inte ta upp ljud på så långt håll. Till ackustiska instrument? Det behöver inte heller ta upp ljud på något längre avstånd. Och har ni några tips på var man kan köpa mikrofoner för bra pris? Helst en sida på internet. Jag vill inte lägga ner så mycket pengar på det. Behöver inte det allra bästa av allt, bara något enk
 3. Tänkte bara fråga om ni sparar era klipp på banden när ni har lagt in det på datorn, eller om ni spelar över det.
 4. [citat=pekivan]gilgond: vad tyckte du om mitt klipp?[/citat] Snygga flammor, men jag tycker att du hade lagt in dem på lite konsiga ställen. Sonicblast: Jag förstår att det var därför du postade filmen. Du trodde väl inte att jag trodde att du postade filmen för att visa dina särskrivningar?
 5. Jag får tacka för alla svar, de har hjälpt mig :) Sonicblast: Eftersom att jag frågade hur man skulle göra en sak i AE så behöver du inte säga att jag ska testa ett annat program. Jag hade redan gjort själva flammorna och det var inget problem. Flammorna i din film vet jag inte om jag gillade så mycket heller. Lite pinsamt med alla särskrivningar i den där texten mitt i filmen, hoppas ni har upptäckt det själva.
 6. Jag har gjort en mynningsflamma till en pistol i After Effects, som jag ska använda i en film. Jag är ganska ny i After Effects och kan det inte så bra än. Så jag undrar vilket det bästa sättet att lägga in flamman i filmen är. Ska man lägga in klippet i AE? Isåfall på vilket sätt ska man renderera och med vilka inställningar? När jag provade att renderera blev nämligen ett klipp på ca 15 sekunder över 400 mb stort och det blev lite för mycket enligt mig. Tack på förhand.
 7. Jag har provat, och använde fortfarande Vegas 6
 8. Vilket program tycker ni är bäst och varför? Jag har provat Vegas och Premiere Pro, och är nöjd med båda.
×
×
 • Create New...