Jump to content

Hell_Sven37

Members
 • Posts

  11
 • Joined

Personlig information

Hell_Sven37's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hej! Jag funderar på att till hösten börja plugga vidare inom området rörlig bild/film. Jag är intresserad av de flesta områden inom film och vill helst ha en arbetsroll med antingen foto eller efterarbete. Jag har nu idag kollat runt lite snabbt på olika utbildningar som verkar spännande, och nedanstående är väl de som verkar passa mig bäst av olika anledningar. Jag tänkte bara bara om ni kan berätta för- samt nackdelar med utbildningarna och vilka möjligheter som finns efter utbildningen. Vill inte bara att det ska vara en rolig utbildning, utan även att den ska ge något. Film- och TV-produktion, Högskolan Dalarna. http://www.du.se/sv/Utbildning/Utbildningsprogram/Medieproduktion---Rorlig-bild/ Ölands Dokumentärfilmskola http://www.ofhs.ltkalmar.se/t/Page.aspx?id=282&epslanguage=SV Tipsa gärna om andra Svenska utbildningar också. :) Edit: Kan tillägga att jag inte har arbetat allt för mycket med film innan så har inget vidare att visa upp för att bli antagen någonstans. Gymnasieutbildning i Media med inriktning Medieproduktion.
 2. Gör du spännande tutorials på svenska så kommer jag att kolla. =)
 3. Håller med, det skulle verkligen uppskattas!
 4. Den här skolan verkar riktigt spännande! Själv så går jag andra året på gymnasiet nu, inriktning Grafisk Kommunikation, men funderar på att flytta till Sydney för att plugga om något år när man har råd. Jag har några frågor som ni gärna får besvara om ni kan eller vill (vissa kanske har besvarats förr), • Jag har läst att man kan få stöd av CSN, men vad täcker det för något? • Hur går intagningen till? (Konstigt formulerad...) • Krav på Engelskakunskaper? Själv har jag endast läst Engelska A, där jag fick VG (vilket kanske är irrelevant). Men krävs andra kurser t.ex Engelska B eller liknande? • Boende? (Finns så mycket att fråga, så jag vet inte hur jag ska fråga...) • Vad finns att göra på fritiden? Berätta gärna så mycket som möjligt, det är väldigt trevligt att läsa. :) ... Ah, just det. Ni som gått där, vad gör ni nuförtiden? Mvh J.
 5. Tack för svaret, Bleckert. Jag kollade runt lite i andra trådar och det verkar lite svårt det här med att få något bidrag. Och skulle jag gå in på t.ex ICA här och berätta om att vi ska göra en film och undrar om de kan sponsra lite så skulle nog de skratta åt oss. Höhö.
 6. Hejsan. Jag och några kompisar har under några års tid gjort en hel del film, och jag tycker att vi börjar bli ganska bra. Vi har hitills bara gjort komedier/parodier och en musikvideo. Vi tänkte dock nu satsa lite på en lite längre film, inom genren action/thriller/drama, men för att lyckas med det vi tänkt så skulle vi behöva en del pengar, vilket vi inte har. Vi finns i Hälsingland och jag kan inte hitta något sådant. Vet ni något bidrag man kan få eller om man kan bli sponsrad på något sätt? Har ni själv blivit det? Mvh Helliz.
 7. Vet någon om det hålls några filmfestivaler i södra norrland? (Så nära Bollnäs/Söderhamn som möjligt) Skulle vara tacksam för svar.
 8. Okej. Den var ju lite... speciell. :P
 9. Haha, hur lång tid tog det att göra den?
×
×
 • Create New...