Gå till innehåll

Balbas

Medlemmar
  • Inlägg

    39
  • Blev medlem

Allt postat av Balbas

  1. nopes, inte best of the best, men tillhör den "typen" av film som kom runt den tiden =)
  2. Det kliar verkligen i hjärnan, för jag kommer inte ihåg titeln på filmen. Kanske någon här kan hjälpa mig!? Jag har googlat så mycket jag kan utan resultat så jag hoppas någon här har sett och kan minnas. Hur som helst så har jag fragment av minnen som jag kan lista upp. Tror filmen är från tidig 90 tal. - Två bröder, varav den ene är adopterad korean. Båda tränar kampsport (tror det är Taekwondo) - Pappan är rik, men det visar sig sen att han är bankrånare. - Deras farbror är en alkoholiserad avdankade gammal fighter som lär dom slåss lite extra bra, bl.a genom att träna med ett bowlingklot och snurra runt den, något som dom sen använder mot fienden och vrider och snurrar deras huvud så dom blir vimsiga. - Bröderna inser sanningen om pappan. - Pappan åker in i fängelset i slutet iaf, och den biologiska sonen skyller allt på koreanska brodern och hatar honom. - I slutet möts dom i final i någon fightingtävling och det blir lite action där biologiska sonen knockar koreanen men ångrar sig direkt efter. Låter det bekant? Jag har för mig att det var nåt med "blood" i titeln, men jag har letat och inte hittat nåt..
  3. Kanske fel del av forumet att lägga det i, eftersom det inte är MIN film.. MEN! Jag har stått för ljuddesignen och musiken (och instruerat min sambo i röstskådespel).. Ville bara sprida filmen lite och se / höra vad folk tycker =)
  4. Dagens toppengrej är eg resultat av ett par veckors "toppen grejer". Jag har träffat en tjej, som är så jäkla skön, samma sorts humor, musiksmak, gillar tv-spel också osv osv.. Och jag trivs grymt bra med henne. Men igår morse släppte hon bomben som nästan fick mig att fria till henne.. när vi vaknade på morgonen sa hon "jag känner för att titta på Star Wars.. ska vi?" Jag tror jag var kliniskt död i 10 min efter den meningen.. Jag tror jag hittat min drömkvinna. (Jag är Star Wars-fan att tillägga ..)
  5. Eller hur! Dagen då inlevelsen dog :P
  6. http://www.collegehumor.com/video:1806165 Det här paret borde hänga mer här och lära sig lite mera och få inspiration ;) Besök även deras hemsida http://www.fredandsharonsmovies.com/ (ingen youtube video, så jag vågade inte slänga in den i youtube tråden)
  7. Vet inte om det är hela, men jag såg några "avsnitt" dvd. men de va nåt år sen som sagt, vet inte om de finns kvar
  8. Såg att man kunde köpa för nåt år sen på Megastore vid Pub (hötorget/drottninggatan)
  9. Balbas

    Dagens gnäll

    Du är fucked. Dom har verkligen gått in för att ta bort mig. Dom har försökt förr ett par gånge, varje gång har jag tryckt upp utskrivna papper från arbetsmiljölagen i ansiktet på dom och visat exakt vilken paragraf dom går emot. men den här gången har dom gjort på helt lagligt vis. .. efter min sista dag kommer nog sverige få veta vilket bolag dom ska bojkota och vad dom gör med sina anställda.. media media
  10. Balbas

    Dagens gnäll

    Dagens gnäll. Efter 3 år så har jag fått kicken, tack o hej, vi behöver inte dig längre för vi ska spara in pengar och effektivisera (läs: Vi vill bli av med dig för att du vill få oss anslutna till facket)... den som jobbat längst på stället med.
  11. Balbas

    Dagens gnäll

    Dagens gnäll.. Jag har ingen frukost eller mat överhuvudtaget hemma för jag är för lat att handla. Jag har 4 låtar som måste mixas klart men jag vill hellre kolla på gamla amerikanska ninjafilmer (och jag har inga...men jag har ett sug för de). Jag borde formatera min dator och installera om allt som jag planerat i 8 månader nu, men jag oooorkar inte. Jag orkar inte ens sitta rakt upp utan ryggen är så krökt att jag ser ut som en gigantisk ostbåge. Jag ska dj´a ikväll, men jag känner för att skita i de och kolla på de amerikanska ninjafilmerna som jag fortfarande inte har. Jag håller på att torka ut i munnen för att jag inte orkar gå och hämta vatten.. Så detta gnäll är eg en pik till mig själv för att jag är så jävla lat.. och för att mina föräldrar inte uppfostrat mig bättre utan skämde bort mig..
  12. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    Zita har jag varit på en gång, jag gillade det! :D så där håller jag med.
  13. Nä som sagt så rekomenderar jag Street Fighter 2: the animated movie. Jag såg den för nån vecka sen på dvd i en butik, och hade nog köpt den om jag inte varit fattig just då..
  14. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    Ja, det är fel på dagens uppfostran. När jag va liten så va jag livrädd för allt levande som var minst 10 cm längre än mig. Nu blir jag inte ett dugg förvånad om det kommer en liten jeppe som precis lärt sig skriva sitt namn och hotar med att idka sexuellt umgänge med min mor. Jag kanske inte hade världens bästa uppfostran, dock känns det som det är sunt förnuft och enkelt slutledningsförmåga, att på bio håller man fan käften och respektera att man inte är ensam. Shit, ju mer jag tänker på det här desto mer uppretad blir jag. Det vankas en fet debattartikel till DN känner jag..
  15. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    Kung fu meriter är ett plus..
  16. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    Ja det känns som man måste skapa nån form av grupp som håller ordningen på bio, och så går man i likadana jackor med text på ryggen.. t.ex "Lugna Bion". Volentärer?
  17. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    De är det sorliga, man har inte samma känsla.. För nu förtiden har vi alla jävla snorungar som ska prata, skratta 5 sek efter, kommentera vad dom ser på duken, kommentera alla scener som varit i trailern med "ååh det där har jag sett på reklamen", kåta killar som ska slänga spydiga kommenterar över vad som händer för dom hoppas på lite petting i biomörkret och folk som pratar hela tiden överhuvudtaget som om dom agerade kommentatorspår på en dvd.. Allt detta för nästan hundra riksdaler.. Det var bättre förr. Och man hade DEFINITIVT inte en jävel jämte sig som får samtal i Star Wars 2: attack of the clones mitt i Yoda och Dooku fighten, som svarar - Hallå?.. ja jag är på den där klonfilmen...det är ett litet grönt troll som hoppar runt och slåss.... Eller två tjejer som diskuterar under hela Matrix 3 "varför gör han så?" "vem är det?" "kan han flyga!?" "nu fattar jag inte.."... För att sen avsluta med.. "du.. du tror inte att vi borde sett dom två första filmerna innan denna?"
  18. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    ...Eller valfri Star Wars film nästa gång George Lucas tycker det är dags att visa dom ännu en gång! Kan bli kul! Vi kan klä ut oss till Wookies och morra och gurgla varje gång det är spännande! Va!? Du, jag och en massa Star Wars fans :)
  19. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    Du missar atmosfären! Jag ska ta med dig på bio en dag Rabies. Vad sägs om "Alvin och gänget"?
  20. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    ja exakt, den där känslan av att haft perfekt bioupplevelse går inte att förklara. Du har just haft skitgod popcorn, god cola, folk runt dig har hållt käften (förutom när dom har kippat efter andan eller skrattat åt samma scener precis som dig) och när eftertexterna sätter igång så har du inte ens fattat att filmen är slut, du står där med halvöppen mun och bara stirrar "woow" om du nu haft turen att ha sett en bra film.. sen att gå ut ur stället och komma ut till friska luften är en grym känsla. Sen ska man antagligen ta en öl nånstans eller gå till McDonalds och käka nåt medans man snackar om filmen med polare. Det är en regel!
  21. Balbas

    Bio VS Hemmabio

    Just nu gillar jag inte att gå på bio som jag gjorde förr, mest pga att folk inte kan bete sig som folk och inte har respekt för andra tittare. Men annars. Jag gillar känslan av att titta på en stor bild, med maffigt ljud (som inte stör några grannar) och känna nån form av gemenskap med alla andra runt om. Toaproblemet har jag aldrig haft några problem med, kan inte komma på en enda gång blivit nödig när jag varit på bio. Sen gillar jag popcorn och en stor cola (visst kan jag göra det hemma med, men det känns ändå lite speciellt på bio). Det enda jag klagar på också, är precis samma, sätena är alltid så jävla obekväma och jag får jämt ont i arslet efter 1 timma eller nåt. Sen spelar ju massa annat roll från bio till bio. Vissa biosalonger har sköna stolar, akustiken på vissa ställen är hemsk medans bra på andra osv men som slutklämm så är mitt svar "det är en viss känsla av att gå på bio, som inte bara innebär det tekniska och visuella utan själva atmosfären"
  22. Ja, huvudstoryn var väl att M.Bison (Vega i japanska versionen.. amerikanerna tyckte att Vega var för vekt namn för en slutboss.. och M.Bison som var boxarens originalnamn var för likt Mike Tysons namn... så dom slängde om namnen lite) var väl stor ledare för kriminella shadowlaw eller vad dom hette. Sen hade alla figurerna varsin bakgrundstory och orsak varför dom deltar i SF turneringen. T.ex Chun Lis pappa blev mördad av Bison när när hon va liten.. Guiles kompis Charlie blev dödad när dom hade nått uppdrag inom armén som var anknuten till Bison osv osv. jag minns inte alls story 100%
  23. Haha ja hur kunde jag glömma Chun Li i duschen!? överhuvudtaget väldigt sjyst fight mellan Chun Li och Vega strax efteråt :D
  24. Ang skådisen, så tror jag hon är halvkines. Antar att det räcker för amerikanska publiken. Dock stör jag mig på (som jag fattat) att varken Ken, Ryu eller Guile bl.a kommer vara med.. D.O.A (antar att du menar Dead or Alive?) har jag inte sett än :)
×
×
  • Skapa nytt...