Jump to content

joppa

Members
 • Posts

  91
 • Joined

Personlig information

 • City
  Skillinge
 • Job/title
  Inget
 • Name
  Johannes

Filmskapande

 • Interests
  film

joppa's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. joppa

  Motion

  hur har det gått? vad exakt var du ute efter?
 2. Tack för all hjälp hittills. skall ringa en jag tror kan lösa det.
 3. väldigt märkligt. Jag har följt råden. jag förstår principen men det fungerar inte i praktiken. så fort jag flyttar markören måste det renderas om.
 4. Jag tackar ödmjukast. nu väntar tre timmar rendering innan jag får reda på om det fungerar. jag la märke till en sak nu när jag satt och grejade. Jag har inte riktigt samma RT-alternativ.
 5. Men hur smart är jag?! vi kan ju börja med att filen kallar sig för Mp4. Finalcut pro 6.0.5 codecen vete tusan. var ser jag det?
 6. Jag har fångat in ett vhsband med Blackmagic videorecorder. när jag skall redigera den i Final Cut så måste jag rendera hela projektet. men så fort jag flyttar markören så måste jag rendera om allt igen. vad är det som trilskas med mig?
 7. jag var med om samma sak men på något vis kringgick jag problemet genom att trycka om min 16:9 meny till 4:3 i encore. sen när den spelades upp så visades den i korrekt 16:9 men 25 knappar. kommer tyvärr inte ihåg hur jag gjorde men du får trixa lite. Lycka till
 8. Har suttit både med Encore och AE och tyckte dom var busenkla. Varför gjorde man inte lite Tutorials då? Nu sitter jag med Motion och DVD studio istället och fattar inte halv fem. men det kommer. det bästa sättet att lära sig är att fråga och leka.
 9. joppa

  myrkrig

  I audacity kan du göra så kallat "vitt brus" och bilden går ganska lätt att göra i lite olika program. Lycka till!
 10. Hejsan! jag undrar om det går att skapa något liknande detta i motion 3 på något snabbt och smidigt sätt. Mvh Joppa revyintro-MPEG-4 800Kbps.mp4.zip
 11. blev lite nyfiken på din effekt går det att se klippet? skulle vara kul att se resultatet
 12. Hejsan! Jag har jobbat en del i AE och är inte rent tappad på det området. har nu bytt till motion och vill göra en effekt där som lätt går att göras i AE men kan inte för mitt liv komma på hur. Så här har jag tänkt mig: En mur med svarta och vita rutor täcker hela bilden, efter enstund slås dom ut och faller. Som när man använder force i AE om det är till någon hjälp. Det måste ju finnas något sätt att generera detta eller? Jag tackar och bugar för all hjälp. lägger till ett klipp som jag gjort för att bättre illustrera vad jag är ute efter. revyintro-MPEG-4 800Kbps.mp4.zip
 13. Hejsan! tänkte vara så ful och hijacka lite. om man köper FCexpress går det då vid ett senare tillfälla uppgradera till FCStudio?
 14. Har inte gjort något liknande själv men du borde kunna göra det i after effects. har för mig att finns någon funktion att synka en rörelse med ljud. är det fortfarande aktuellt så kan jag ta reda på det.
 15. Kan ju vara bra att veta att det bara går att ha upp till åtta knappar när du gör en meny i 16:9. i 4:3 går det däremot att använda hur många som helst.
×
×
 • Create New...