Jump to content

Bärz

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by Bärz

 1. Märkte att fantasia adressen blev helt fel ialla fall. fast det är nog bara söka på google efter det så hittar man. :)
 2. Ja. Ringbrynjor som är med i teater och riddar spel eller film är ju ofta gjord i plast eller till och med är de stickade. Min mor kunnde ett tag sticka sånna mönster. ser rätt verklighetstroget ut på håll. Fast stickade brynjor har ju inte samma fall i sig å kling som riktiga brynjor. Men om du ska ha tag i blank vapen så finns det på Korps handelsbod http://www.korps.se eller svartakatten http://www.svartakatten.com eller Fantasia http://www.fantasia.se eller .com. Det finns även ringbrynjor där. Annars om man vill ha skrädarsydd brynja kan man ju alltid sätta sig ner och bygga en själv :) Byggde en kortärmad och knälång brynja i fjäderstol på en månad drygt som bestor av ca 22 000 st ringar och då jobbade jag inte så effektivt. Det går även köpa brynjor av åskgydens brynjor får googla dig efter adressen för minns inte den ja e. En brynja kostar väll igenom snitt mellan 1500 - 4500 beror på vad man är ute efter för brynja. storlek på ringar / antal ringar material o.s.v Hoppas mitt förvirrande svar gav nån hjälp hehe :P lycka till!
 3. nopp har inget att göra med gävle bocken heh. såg den för första gången iår ja *stolt* haha har aldrig tänkt på att sett den annars. bor ju bara 10 mil ifrån så jag förstår aldrig varför jag inte sett den annat än sista sekunden bilderna på internet när den brinner heh :P
 4. japp helt tomt. Jag visste när jag spelade in det att det inte ser lika bra ut då man märker att flaskan är tom. Men hällre det än att bli tvungen att byta tapeter om det skulle skvättat upp på väggarna för det blev en ordentlig smäll i köket. glas bitar överallt. Faktum är att det inte ens är en blossa glöggflaskasom slår i backen. Utan vi vart tvungen att ta en herljunga flaska istället för blossa flaskan vägrade att gå sönder. Vi kastade ner blossa glögg flaskan från taket men det bara studsade på golvet. Vi hade roligt som fan åt det ialla fall :P.
 5. hehe :) tack tack! :) Oss imellan så ska det komma en uppföljare till den här som ska minst bli lika bra om inte bättre! ;)
 6. Hehe tack :) Ja det ser jag framimot :) Lycka till!
 7. Din film är troligen sparad i Avi format. Så det är bara byta format på den till Mov eller Wmv så ska den bli rätt mycket mindre. Det kan du göra genom windows movie maker som vissa rekomenderar har jag sett. men vet tror det blir lite sämmre än vanligt bild kvalité jag skulle rekomendera program som är avsedda att ändra format på filer. Hoppas jag var till någon hjälp :)
 8. Det är nog bäst att fråga. För det kan ju annars tolkas som ett rån som misslyckats och har en dålig förklaring att det skulle vara en film inspelnig. För då tror faktiskt jag att Statoil skulle kunna klämma en på några saftiga tusen hehe. Men måste tillägga att det ser jäkligt roligt ut med den här tråden när man har klickat sig in på forumet. Sen står det Förberedelser/ Råna en kiosk hehe då låter det som nått planerat rån istället för film inspelning ju hehe.. Men lycka till hoppas det går bra! :)
 9. Bazzil----> Hehe nu börjar jag bli nyfiken! :P Har du något projekt på gång som är liknande SAW? :) Skulle vara trevligt att få se det isånna fall fram över! Lycka till /Bärz
 10. jopp. För om man tjuv kikar lite på extra material på filmerna så ser det då inte ut som i filmerna hehe
 11. Det är ju lungt. För det lämanr ju inte huset/skolan ändå..
 12. Annars så finns det väll bevakningskamre monitorer också att köpa dom brukar ju oftast vara rätt lagomt småa. Det borde ju med all säkerhet kunnas koppla in sån i kameran. Finns i både färg och svart vit
 13. Jo fallet blev en anning hastigt det. och det där med kastrullen blev välldigt mörkt. skulle ha lättat upp lite där med ljus när jag filmade för det låg lite väl i skuggan. Fast jag tycker själv att det var en liten rolig idé att göra det här på. Men all kretik är alltid bra!
 14. Jo det blev lite väl mörkt faktiskt men det måste ju vara lite mörkt för att få jul kännslan hehe ;) Tack för alla kommentarer! :)
 15. Blossa Glögg Reklam Det här är en liten rolig reklam om blossa glögg som jag, min bror, och en kompis har gjort. Vi började spela in scenerna igår kväll och jag klippte färdigt det idag efter plugget och resultatet blev rätt bra. Fick idén till den här för nån vecka sen men hade inte så mycket att göra igår så var lika bra att börja med den. Och eftersom jag vill göra klart allt halv färdigt innan jag går vidare så blev den klar rätt fort. hehe hoppas någon gillar den. //-Bärz Productions- http://www.freewebs.com/barzproductions/blossabild1.bmp http://www.freewebs.com/barzproductions/blossabild3.bmp Format: Youtube Längd: 0:39 Storlek: 3,39 MB
 16. Mac är helt klart den skönaste Media datorn ialla fall enligt mig. Tycker att det känns så mycket bättre att hålla på inom det på Macen. Fast det är ju en smak sak det.
 17. jo jag kopplar bort vissa hjärn celler i allt skrivande i bland ;P tänkte skriva det men vet inte vart det tog vägen hehe. men jo det kan man ju ochså göra. fast om man ska göra om farmors uråldriga egypten vas så ska man nog inte ta orginalet för då har man nog en farmor som alltid förblir butt hehe
 18. Annars kanske det går att tillverka på egenhand med. typ gör en lämplig flaska i lera sen gjuter du av den i gips. Sågar avgjutningen i två delar tar ur leran sedan gör du ett hål som det ska vara påflaskan fast på avgjutningen sedan trycker du ihop avgjutningsformerna som förhoppnings vis är fortfarande delade på 50/50. Sådär då har du en mall. Nu tar du sedan en liten kastrull. och blandar i 90/80% socker och 10/20% sirap och häller ner i formen och snor runt med den så hela smeten flyter ut så det inte är något oönskat hål. sedan fortsätter man med processen tills det har stelnat. sen borde man ha en socker glas flaska redo att smocka i huvudet på någon. =) Fast det där är hur jag skulle ha gjort. fast vem vet det låter ju lågiskt eller hur? =) lycka till
 19. Sånna är rätt dyra vad jag vet. Men vet inte vart man får tag på sådant. Sök efter det då på en sökmotor. eller har du gjort det redan?
 20. Konst är att skapa och inte gå till slaktan å tjata! hehe ;P
 21. Ja men dom ser inte lika ut men dom har ju samma uppgift så då är det ju ingen skillnad att ha ett sånt i kröppen.
 22. Tänkte också tillägga det att de ser inte lika dant ut. :P hehe Det är ju skillnad på hur ådrorna går och storleken faktiskt. Fast det kommer nog inte märkas nån skillnad kanske. hjärta som hjärta.
 23. mjo du kanske har rätt.. Men det är ju ett alltenativ ialla fall! :P Sen så går det nog få till det lika snyggt med latex om man kan sin sak. Men har man aldrig hållt på med det så kommer misslyckandets av material kosta rätt mycket så det är ju rättså negativt. Men man lär sig av det som blir fel ialla fall.
 24. skriv upp en lista från gårdagens lunch sedan letar du reda på allt det och hackar och mosar sen tar du lite grön karammelfärg och blandar med apelsin juice och häller i som ska symbolicera mag galla! :) å vips så är det bara sprinag och film spy!
×
×
 • Create New...