Jump to content

Nicke_92

Members
 • Posts

  1,588
 • Joined

 • Days Won

  2

Everything posted by Nicke_92

 1. Dagens Gnäll: Saknar flickvännen som inte har tid att sova här idag, hennes frisörsyster ska färga håret på henne så hon sover där, och för övrigt spottar jag blod, efter fyra dagar utmattning och stress, även om jag älskat dem eftersom jag tillbringat dem med min underbara flickvän...det är väl mest min hälsa jag är orolig för...spotta blod...otrevligt...
 2. Dagens Gnäll: Så jäkla ont i halsen, i 9 dagar nu, tror jag har streptokocker (hur det ny stavas)
 3. Dagens Toppengrej: Bullar och mjök och popcorn, i väntan på att flickvännen kommer hit, vilket är vilken sekund som helst. utöver det en halvfärdig video med vårat band och nu är hon här, inte tid att skriva mer. ;)
 4. http://www.garderoben.se/produkt.php?id=1425 annars
 5. http://img22.imageshack.us/img22/7143/skanna0002v.jpg är man självupptagen så är man, här är jag som sjunger i vårat band ;)
 6. självupptagen som jag är ritade jag av mig själv idag ;) http://img3.imageshack.us/img3/4954/skanna000ss1.jpg
 7. Dagens Gnäll: att jag postade fel här så jag har en onödig post i denna tråd ;)
 8. skrev flickvän men det blev en smiley ;) jaja... dagens toppengrej: ritade av min flickvän, blev riktigt bra, och fixade med ett par jeans, blev också skitbra, gjorde ett biohazardmärke i rött och svart, liksom nerslitet, med chablon som jag gjorde själv. Färgade även delar av luggen svart igår, blev skitsnyggt, två svarta slingor ;)
 9. Dagens Gnäll: måste skärpa mig, måste vara mer på voodoofilm, och att den kortvariga vänskapen mellan mig och en amerikan splittades upp idag totalt...:(
 10. Skönt att tråden lever, håller fullt med om att jag fått bidra lite väl mycket för att hålla tråden i liv ;) nu har jag dock varit och svävat runt som en knarkare på rosa kärleksmoln, så har varit lite upptagen :p
 11. Dagens toppengrej:flickvännen kommer på besök imorgon :D
 12. Dagens toppengrej: Gjorde mitt första betalda filmjobb alldeles nyss, för cirka en timme sedan kom jag hem efter att ha spelat in en cirka 2,5 timmars konsert med tre band, Dr Åkes Hurrygaines, Eddie Meduza lever och Ryno Rockers. Håller nu på att slänga in de två kamerornas material i datorn, vilket kommer ta lite tid....den ena hade vi riggat den andra sprang jag runt och tog bilder från olika vinklar med ;)
 13. Jag har inte märkt av det iallafall, vet inte vad det kan bero på.
 14. Antagligen för att hela filmen var på engelska ;) tyckte den var grym! blev alldeles häpen över att människor kan lyckas göra den typen av animationere genom att teckna, och ändå få det så bra!
 15. denna har etsat sig fast i mitt minne, riktigt rolig :bire
 16. Dagens toppengrej: Kort dag, ska till en tjej som heter Anna, ganska pigg för att knappt ha sovit, bra humör, än så länge är den här dagen underbart bra :) och så har jag ju min Iphone som förgyller den dystraste dag ;)
 17. Hade nog blivit roligare om du gjort allt själv, från scratch, en egen "kopia" av filmen med censurljud...mer originellt iallafall.
 18. Visst existerar de, eftersom fiktiva varelser och personer ändrat våran värld något så enormt så existerar dem. Om de finns manifesterade i världen är ju svårt att bevisa, eftersom ingen har klara bevis. Skulle det finnas bevis mot religionerna skulle de antingen avfärdas eller göra mer skada än de gjorde nytta tyvärr :(
 19. det kan då jag iallafall hålla med om :birp
 20. lite mycket slang och så i språket, annars skitbra! men det hade låtit bättre med proffsigare språk.
 21. Hur mycket du än övertygar mig att det inte är svårt att springa runt och bygga i den farten så tror jag det är svårt ;) men bra jobbat iallafall ;)
 22. Inte youtube, men nästan, google video, grymt rolig iallafall, letat länge efter den. Klicka här för att se filmen.
 23. Kan väl ha med graffekortet eller skärmen att göra, aldrig hört talas om ett sådant problem, du kanske borde leta runt på internet (förutom på voodoo då.) eller snacka med en datorfirma, det är två bra sätt att få hjälp på. Jo förresten, är prickarna alltid bara i preview fönstret eller gjorde du bara så så vi fick en viss förståelse i problemet? för om det bara är prickar där skulle det väl kunna ha att göra med preview-format/upplösning? rör prickarna på sig? gör de inte det kan det väl vara ett problem liknande detta?
 24. Gillade när allt byggdes ihop i hög fart, måste varit svårt ;) annars så ja...en film med lite videoklipp på människor som gör saker, inte mycket att säga...
×
×
 • Create New...