Gå till innehåll

Daggstar

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av Daggstar

  1. Daggstar

    Vad tycker ni?

    Efter att ha läst igenom film iden blev den faktiskt helt ok så jag håller med resten här. Intressant ide, verkligen. :) Använd det språket som du bäst kan uttrycka dig i tycker jag. Tycker att själva engelskan e mer effektfull än svenskan däremot, men som Mattias sa så kan du juh kanske skriva den på svenska och sen få nån att översätta den till engelska, då kan du fortfarande få in vissa delar så som du tänk beskriva dem på engelskan, men helheten blir lite bättre o enklare att förstå. Lycka till med manuset.
  2. Tycker även jag att 200kr för att redigera en semester film är lite väl lite. Det tar juh ett bra tag att gå igenom allt material o sen om du vill göra det någorlunda bra så kan jag tänka mig att du borde ta minst en 500kr för jobbet. Vanligtvis om du vill göra en 2h lång semester film (villket jag tycker e en väldigt lång semester film, 1,5h e nog svårt nog att göra om du mest har skakit material villket det e i mesta fall) så måste du gå igenom allt material och vara säker på att du bara lägger in bra sekvenser. Sen med tanker på att den som filmat kanske inte e utbildad filmare blir det mycket att klippa ihop. Alltså kan du nog ta mer än 200kr. Men igen med tanke på hur bra du vill göra den.
  3. Har brännt ett antal brölopps videor från min dator, de e iof från en Mac och jag använder Final Cut Pro, men sparar dem som .mp4 filer,de får plats på dvdn och de är runt 1,5-2h långa. Vet inte om det rådet hjälper men hoppas du får det att funka.
×
×
  • Skapa nytt...