Gå till innehåll

Iso

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev medlem

Allt postat av Iso

  1. Tjena där! Jag och ett gäng har startat ett samarbete, vi är kanske dryga 40 pers just nu. Vi behöver nån som kan göra lite härlig filmmusik. Just nu behöver vi låtar som påminner om "gladiator" eller texas chainsaw massacre. Någon snäll person som skulle kunna hjälpa oss? Skicka gärna ett mail till iso_krysantemum@hotmail.com eller adda mig på msn med samma adress om du är intresserad av att hjälpa. Stort tack på förhand! ;)
  2. Wowow! skit bra sida! Där fanns lätt allt vi behöver, håller med om att vissa vapen såg ytterst plastiga ut men som tur är så behöver vi ingen av dom :D Grymt tack för den sidan! Det var till stor hjälp
  3. En liten halv knasig film om en luffare med grymt med tur. Se själva http://www.sprocket.se/media.php?id=876
  4. Hej allihopp! Jag behöver hjälp att hitta ritningar över en tysk mg42. Tänkte bygga en själv och ha med i film. Nån som vet vart man kan få tag på en sån? vore väldigt glad om jag fick lite hjälp. Tack på förhand!
  5. coolt! ska ta mig en kryssning till Tallin! men vart ungefär ska jag leta? i affärer, gatan?
  6. hehe sant... men man har ju ett tag på sig.. bygga del för del och lägga ihop typ. skaffa sig en ritning över det enklaste och börja bygga :P
  7. jo sant.. men jag tror vi ska ha närbilder och massa sånt. PLus att det sparar pengar att bygga själv
  8. mm men grejen är att vi ska ha ett tyskt maskingevär. Så det får bli mg42 eller det där andra som jag inte kommer ihåg vad det heter.
  9. hehe lätt );) kan alla =) nää vet att sverige inte var med i kriget,, men vissa drog ju och deltog ändå :) Ska ta och kolla in vilka vapen vi hade,, sen får man väl ta och bygga en.. Vi tänkte oxå bygga ett maskingevär.. Frågan är bara, vilket är lättast? tänkte på ett tyskt, mg42 har så många detaljer, jag funderar på det där andra, men kommer inte på vad det heter atm.
  10. krigsdrama, typ svensk verision av band of brothers
  11. vi har inte handlingen till 100% men jak återkommer kanske när jag vet mera ;)
  12. haha ;) vet redan hur den ser ut :D men man kan ju alltid drömma :P
  13. hehe tack ^^ men har redan den sidan =D men tack iaf ^^ nu behövs bara lite andra tyska vapen.. men dom är ju inte lätta att få tag på :S
  14. på tyska och möjligtvis svenska uniformer
  15. coolt tack, men vi behöver ett antal x =) Medan jag ändå skriver här,, så letar jag efter tyska märken.. Nån som vet vart man kan köpa dessa?
  16. Någon som skulle kunna vara så vänlig att hjälpa mig! Innom en snar framtid ska vi göra en realistisk krigsfilm som utspelar sig under ww2! Jag undrar om någon vet vart man kan få tag på replika vapen eller vad som helst, bara det är vapen som användes av tyskarna och av svenskarna under andra världskriget Stort tack på förhand!
  17. Iso

    Krigs ljud

    Hej Jag undrar om ni vet vart man kan få tag på ett sånt där ljud som man hör i krigs filmer när det skjuts långt bort. Det låter ungefär så här drti drti drti drti drti drti drti drtiiiiii. hoppas ni fattar. Hej!
  18. Iso

    Hjälp tack

    Hej alla! Jag och ett gäng ska göra ett massivt krigsdrama nu i sommar. Allt kommer bli jätte coolt men jag behöver lite bra ljud som kan vara bra att använda. Jag skulle bli jätte glad om någon kunde hjälpa mig med att säga vart man kan hitta olika kul-ljud som swichar förbi och annat dylikt Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...