Gå till innehåll

Oswald Z

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av Oswald Z

  1. Hej! Mig veteligen finns det inga sådana kameror som du efterfrågar. Om kameran ska vara så liten så liten finns det inga med 3 CCD eller med riktig 16:9, förmodligen inte heller med optisk bildstabilator. Det finns däremot två "hyfsat" små kameror, en Panasonic och en Sony, med 3 CCD, som jag känner till (minns tyvärr inte exakt beteckning), det finns kanske fler. Om man vill ha en väldigt liten kamera blir optiken sämre eftersom den blir så liten.
  2. Även om vissa översättningar verkar konstiga eller helt fel finns det faktiskt en anledning till detta. Eftersom en textning är ett verk med upphovsrätt så måste den som gör textningen på något sätt kunna visa att det är just den personen som gjort verket. I annat fall skulle det bli väldigt lätt att kopiera textningen, man kan visserligen undra vem som får ut något av det, utan att upphovsmannen kan visa att det är just han/hon som gjort orginalet. Om man då gör en konstig översättning någonstans så blir det svårare för den som kopierar att motivera denna felaktighet, eftersom upphovsmannen har satt sitt "märke" på verket. Vet inte om detta gjorde någon klokare men faktum är att det är på detta viset även om allt inte kanske kan förklaras på detta vis. /O
  3. Det kan också vara ide att prova att matta av färgerna när man drar ner ljuset så ser det mer "rätt" ut eftersom man ser färre färger och mindre färgintensitet när det är mörkt.
  4. Om man tittar noga på personerna, jag tror att det är denna reklam men kan tagit fel, så kan man faktiskt se att de rör sig ytterst lite. Detta borde i så fall innebära att de bara ställt upp personer som står helt still och flyttar kameran förbi dem. Vissa delar kanske inte är gjorda så men ändå!
  5. Hej, har en liknande konfiguration, rattarna är för inställning av ljudnivån för respektive vänster och höger uttag. Det finns oxå en "switch" om man bara har en mikrofon så att ljudet delas upp lika på båda kanalerna.
×
×
  • Skapa nytt...