Gå till innehåll

karatekid

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev medlem

Utmärkelser för karatekid

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag ska fixa seedare omedelbart! Fixat, ladda ner den nu era lata.
  2. haha, nä nog fick inte refused va me i denna film... dom e la döda? skräckmusiken har vi snott från lite olika filmer...men d va ganska svårt att få tag i nåt som passade så vi klippte ihop lite olika vi hittade...
  3. NU kan ni inte missa chansen, gå in på piratebay.se , sök på "utflykten" och tanka filmen med ens. En skräckfilm vi gjorde i skolan, den är grymt bra och bör ej missas. gör ni det så kommer ni att ångra er. skynda er då. länk http://www.piratebay.se/torrents-details.php?id=3329954 (notera att skatepunk är för idioter)
  4. näe, men det passade bra in, är det någon annan som kanske vet mer?
  5. Vi håller på och spelar in en skräckfilm, som delvis utspelar sig utomhus. När vi hade filmat väldigt många scener en kväll med fin och bra ljussättning utomhus upptäckte vi när vi skulle redigera att ljussättningen, som i kameran ser väldigt bra ut blir otroligt mörk när den läggs in på datorn. det mesta försvinner och kvar blir det nästan bara svart. Nu har vi kunnat ordna lite så att det har blivit bättre och lite ljusare i vegas video (men fortfarande inte tillräckligt tillfredställande som det är när man kollar på displayen i kameran) har vi gjort något fel när vi har lagt in det i datorn eller är detta något man måste vänja sig vid och i fortsättningen ljussätta mycket mer än vad som verkar behövas?
  6. sex killar åker te en stuga för å ha trevligt, en kille drömmer knepiga drömmar...om en flicka vid en bäck. samma flicka uppenbarar sig hos killarna i stugan och mördar ursinnigt när någon är ensam..strömavbrott, yxor/motorsågar i dörrar, knivar, proppskåp, skruvmejsalar, bil, trasiga telefoner, rörtänger, urin, toabesök och blod (dock ingen splatterfilm). och en aha-upplevelse. d va allt.
  7. ja vi ska oxå göra en skräckis i skolan... vi har ett lysande manus men behöver tips på olika användbara ljud, ljustips, filter, kamerarörelser etc. bara att ösa på me heta tips!
×
×
  • Skapa nytt...