Jump to content

Lergii

Users Awaiting Email Confirmation
 • Posts

  6
 • Joined

Reputation

10 Good
 1. Lergii

  "No. 1"

  Jaha, jag borde kanske ha förstått att detta skulle urarta i en ytterst onödig och barnslig konflikt. Det brukar bli så. Det var inte min avsikt att starta något sådant. Jag påpekade endast att kommentaren om språket var obefogad.
 2. Lergii

  "No. 1"

  I guess we'll just have to agree to disagree then. Angående språkvalet. Det är väl främst för att Bock-as ansåg att engelska passade bättre än svenska i denna film. Sen så är det givetvis så att fler människor kommer att kunna se ens filmer om man gör dom på engelska.
 3. Lergii

  "No. 1"

  Ok, du får givetvis tycka som du vill. Jag accepterar en del av din kritik men att påstå att vi knappt kan prata engelska är bara rent skitsnack. Alla som medverkade och har repliker pratar bra engelska utan någon märkbar svensk brytning. Jag anser att jag kan avgöra detta eftersom jag själv är engelsk och pratar språket flytande.
 4. Snygga volter som sagt. Jag håller själv på med akrobatik och tricks så sånt kan jag verkligen uppskatta. Det mer jackassorienterade är jag dock inte så intresserad av. Visst, det kan vara kul att kolla på ibland men blir trötsamt ganska fort. Sen så finns det vissa saker som i min åsikt bara är sjukligt. Som han killen som slog skateboarden mot huvudet. Vem fan vill göra nått sånt? No offence, men jag förstår det bara inte.
 5. Jag har lagt upp två av mina filmer på Sprocket. Chickenman och Showdown in the forest of death. Den förstnämnda är resultatet av att jag och en vän gick till en brant backe och flummade lite. Den andra är främst ett experiment med kameravinklar, enkla specialeffekter och fightkoreografi. http://www.sprocket.se/media.php?id=326 http://www.sprocket.se/media.php?id=325 Kommentarer och kritik uppskattas!
×
×
 • Create New...