Jump to content

Kevvaaah

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hej. Bosatt i sthlm. Skådespelare erfarenhet och tillgång till bil. Min mail kevinakalonie@gmail.com /kevin
 2. Hej. Jag ska göra kortfilm inom en snar framtid. Filmens budget är på ca. 40.000kr. Men min fråga är hur ska jag få tag på en duktig ljustekniker? Ska jag anlita proffs för dom svåraste scenerna och vad skulle det kosta för ljussättning för ca. två hel dagar? Eller finns det något annat sätt att få till det här med ljuset? Tack för svar i förhand.
 3. Hej, Jag och några till förbereder en kortfilm vi är färdiga med manus och bildmanus. Vi ska filma om några månader. Nu vill jag ha tips till att det ska bli så bra som möjligt. Jag vill få den i professionell nivå. Vi har inte super utrustning eller varken hög utbildningsnivå. Jag är så rädd för att den ska bli b. Själv har jag gestaltat en karaktär i en kortfilm som har haft utrustning för över 100.000 tusen plus utbildning, och även har den kortfilmen blivit amatör mässig. Så jag vill ha tips på filmvinklar, rekvesita, ljus, ljud, klippning m.m. "Vad är hemligheten?" Budget ca. 8
 4. Håller Canon Eos 550D till att filma med? t.e.x. kortfilm
 5. Jag har skrivit ett kortfilm manus som jag vill få på bild så snabbt som möjligt. Filmen är ca. 12-15 minuter. Söker Foto och en Ljudtekniker med utrustning. SÖKES: Foto: Kamera man med utrusning. Bosatt i Västmanland. Även kunna regissera + redigera. Ljud eller Ljudtekniker: Ljudtekniker med utrusning. Bosatt i Västmanland. Maila till kevinakalonie@gmail.com säg även er pris för handlingen eller för mer information.
 6. Jag såg en liknade tråd som gällde i Skåne. Själv är jag bosatt i Västmanland. Någorlunda nybörjare på film men sysslat en del med skådespeleri och manusförfattare.. Har en kompis som har samma intresse och tänkte höra om det är fler som är på på att köra samarbete/teama någon dag då och då med att göra kortfilmer, sketcher och liknande? Så väl skådespelare/filmare/ljussättare/redigerar osv. Tänkte slänga ut en fråga och kolla om intresset finns här i Västmanland...
 7. Att få en film producent att ta emot ditt manus. Första intrycket är alltid viktigt någon som har förslag när man ska lämna sin film idé personligen till en etablerad filmproducent.? Ska man t.e.x. vara Glad, trevlig, hemlighetsfull, kortfattad, framfusig... Någon som har några tips/tricks?
 8. Någon här som har fått sitt filmmanus till film via produktionsbolag. Om det finns någon som har eller känner skulle vilja veta lite tips i så fall hur det ska gå i väga i praktiken. Mvh.
 9. Håller på skriver ett manus till ett pilot avsnitt. Scenerna kommer utspelas: Utanför och inne i en trappuppgång till lägenheter. Utanför en polisstation. Inne på gården till ett hus. På en parkering centralt i stan. På en gräs matta nära en skog ganska centralt. m.m. Var får man filma och var måste man ha tillstånd?
 10. Tjena, Jag har håller på skriver en dogma skräck film manus. Jag har skrivit snart 40 sidor men en lång film är mellan 90-120 sidor. Då undrar jag hur jag ska fylla ut den mer, några tips? "Och säg inte att jag ska skriva en kort film manus." Sen en fråga till när jag är färdig med film manuset hur ska jag få den vidare. Vilken väg är lättast och du menar jag inte hur jag ska få mest betalt allt jag vill är bara få den i produktion. Ska jag kontakta ett filmbolag, regissör, agent eller ska jag göra allt själv? "Lågbudget film" Tack i förhand.
×
×
 • Create New...